Dvořak vyžínače STIHL

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Nadělte si pod stromeček kvalitní nádobí

Nadělte si pod stromeček kvalitní nádobí

vyšlo 10.12.2007

Nastává předvánoční období a s tím spojený shon a nervozita, podpořená tlačenicemi v nákupních centrech a v zácpách kolem nich. Spousta z nás už tyto problémy nechává za dveřmi svého bytu, domu nebo kanceláře a dárky si vybírá na internetu. Ale vyberte mezi spoustou e-shopů ten seriózní, s kvalitním sortimentem a dobrými cenami…

 
Jak vybírat rychlovarnou konvici

Jak vybírat rychlovarnou konvici

vyšlo 4.12.2007

Rychlovarná konvice je jedním z nejpopulárnějších a nejpoužívanějších spotřebičů, který dnes nechybí snad v žádné kuchyňské výbavě moderní domácnosti. A tak není divu, že trh předkládá jejich široký výběr, co se týče typu, velikostí i tvarů. Podívejme se, na co se při její koupi zaměřit.

 
Luxusní kuchyně

Luxusní kuchyně

vyšlo 26.11.2007

Dávno již minuly časy, kdy výběr kuchyně podléhal pouze její funkčnosti. Moderní doba přeje originálnímu designu, individualitě a luxusu. Stále více domácností si tak pořizuje kuchyňské linky, které zajistí svým uživatelům nejen dostatečný komfort a pohodlí, ale také závistivé pohledy příchozích.

 
Proč bychom měli vařit v kvalitním nádobí?

Proč bychom měli vařit v kvalitním nádobí?

vyšlo 15.10.2007

Za poslední dva tři roky se stále větší počet zákazníků vrací ke kvalitním výrobkům vyrobeným v Evropě. To platí také u nádobí, na kterém si denně připravujeme jídlo a kde jde v prvé řadě o naše zdraví.

 
Elektrický nůž

Elektrický nůž

vyšlo 7.10.2007

Však to znáte, takové to domácí pižlání tupým nožem. Ukrojit měkký chleba nebo naporcovat čerstvé maso se rázem stane zápasem kdo s koho. Většinou boj prohrajeme a při troše štěstí se nám podaří dokonce se ani nezranit. Jak to dělají profesionální kuchaři? Ti mají špičkové nože z kvalitní oceli. Nám ulehčí práci elektrický nůž, který si hravě poradí i s nejtvrdší potravinou.

 
Zařizujeme kuchyni od A do Z

Zařizujeme kuchyni od A do Z

vyšlo 2.10.2007

Zařizování kuchyně představuje běh na dlouhou trať. Vymyslet vše tak, aby byla nejen praktická, ale zároveň estetická a kvalitní, není tak jednoduché, jak se může na první pohled zdát. Podívejme se alespoň ve zkratce, co nás v takovém případě čeká a na co bychom neměli zapomenout.

 
Vybíráme kuchyňský nůž

Vybíráme kuchyňský nůž

vyšlo 21.9.2007

Kvalitní kuchyňský nůž je tím nejlepším společníkem každé dobré kuchařky. Vaření s ním je nejen radostí, ale práce jako by sama utíkala od ruky. Proto není divu, že se se svým pomocníkem jen těžko loučíme. Avšak správnou volbou a následnou péčí můžeme docílit toho, že nám vydrží co nejdéle.

 
Kde hrozí dětem doma nebezpečí?

Kde hrozí dětem doma nebezpečí?

vyšlo 14.9.2007

Jednoduchá a výztižná odpověď zní – všude. V žádné domácnosti nenalezneme byť jediný kout, který by pro dítě nepředstavoval potenciální hrozbu. Ale abychom nenaháněli hrůzu, velké části možných úrazů se dá do jisté míry předejít ať už vhodným vybavením domácnosti, tak i dodržováním několika jednoduchých zásad.

 
Pořizujeme si digestoř – podle čeho vybírat?

Pořizujeme si digestoř – podle čeho vybírat?

vyšlo 7.9.2007

Propojení kuchyně s obývacím pokojem patří mezi trendy nového bydlení. Vedle svých nesporných výhod, však s sebou přináší i řadu omezení. Jedním z nich je i linoucí se vůně připravovaného jídla po celém bytě. Proto je dnes téměř nezbytností pořídit si kvalitní digestoř, která veškeré pachy a páry zachytí. Podívejme se, na co se při jejím výběru zaměřit.

 
Je libo šálek dobré překapávané kávy?

Je libo šálek dobré překapávané kávy?

vyšlo 17.8.2007

Je tomu již přes patnáct let, co překapávače doslova zaplavily český trh. S postupem času sice vzrostla obliba kávovarů na espreso, přesto však není třeba na překapávač zcela zanevřít. I dnes se dá v kvalitním přístroji připravit vynikající káva, která je navíc mnohem zdravější, než stále hojně rozšířený klasický český „turek“.

 
Vybíráme zvlhčovač vzduchu

Vybíráme zvlhčovač vzduchu

vyšlo 13.8.2007

Vlhkost vzduchu má velký význam pro náš zdravotní stav a dokonce ovlivňuje pracovní výkon. V obytných prostorách lékaři doporučují padesátiprocentní vzdušnou vlhkost.

 
Vaříme v tlakovém hrnci

Vaříme v tlakovém hrnci

vyšlo 1.8.2007

Máte-li rádi šťavnatý gulášek, křehkou zeleninu a pěkně doměkka a rychle uvařené luštěniny, pak se ve vaší domácnosti určitě najde nádobí, které letos slaví již třistadvacáté narozeniny - tlakový Papinův hrnec.

 
Použití kamene v kuchyni

Použití kamene v kuchyni

vyšlo 27.7.2007

Kuchyň dávno není pouze místností na vaření. Je součástí vašeho interiéru, a proto jsou na její podobu kladeny mnohem vyšší nároky než dřív. Při výběru materiálu stále více lidí upřednostňuje kámen. Kámen patří mezi luxusní materiál, ale pro jeho uplatnění v kuchyni platí pravidlo střídmosti. O možnostech jeho využití se dočtete v následujícím článku.

 
Vaříme v malém

Vaříme v malém

vyšlo 24.7.2007

Ať už si zařizujeme malý kuchyňský koutek na chalupě, v zaměstnání, či jen bydlíme v jednočlenné domácnosti, jednou z variant, která nám nepochybně vyvstane na mysli, je pořízení si menšího vařiče. Nejen, že tím ušetříme cenné místo na pracovní desce, ale zároveň budeme mít spotřebič, který zcela plnohodnotně zastoupí své větší kolegy.

 
Klimatizace, ta se bude hodit…

Klimatizace, ta se bude hodit…

vyšlo 18.7.2007

Příjemné klima v obytné místnosti bez ohledu na počasí je základem lidského komfortu. Zatím co vytápění je od dob vynálezu pece a krbu samozřejmostí, chlazení se v našich zeměpisných šířkách stává běžným teprve nyní. Tropická vedra zasahující v poslední době i střední Evropu napovídají, že klimatizovat bude brzy nejen komfortem, ale přímo nezbytností.

 
Kupujeme vysavač

Kupujeme vysavač

vyšlo 17.7.2007

Luxování nepatří zrovna k nejoblíbenějším domácím činnostem, a snad právě proto je důležité vybrat takový vysavač, se kterým odvedeme práci rychle a kvalitně. Ani to však není jednoduché. Ze všech stran na nás útočí řada firem, která nás prostřednictvím reklam a poutačů přesvědčuje, že právě ten jejich přístroj je nejlepší. Ještě než uvěříte, přesvědčte se, zda tomu skutečně tak je.

 
Žehlicí automat

Žehlicí automat

vyšlo 13.7.2007

Také váš manžel potřebuje denně čistou košili, ale vás už z toho věčného žehlení límečků přemáhá pocit beznaděje? Pak si pořiďte domů žehlicí dámu vašich snů. Ale pozor, nejedná se o žádnou hospodyňku, která by k vám pravidelně docházela. Tu, o které bude řeč, můžete schovat do komory a vytáhnout ji, kdykoliv pro ni máte práci.

 
< 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 >
Blum inspiration 3

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchové dveře do niky sleva až 10 %

Akce! Kvalitní sprchové dveře do niky za rozumnou cenu? Podívejte se na naši širokou nabídku sprchových dveří. Sprchové dveře i pro atypické stavební otvory od rozměru 65 cm - 153 cm. Rádi poradíme na tel.: 546 422 111

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.