Garland RGG 41

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Antibakteriální vysavač zatočí nejen s roztoči

Antibakteriální vysavač zatočí nejen s roztoči

vyšlo 11.3.2010

V posteli strávíme asi jednu třetinu svého života. Bylo zjištěno, že na lůžku žije průměrně kolem 2 milionů roztočů a bakterií. Přitom výkaly roztočů obsahují silný alergen, který může být příčinou vyvolávající alergie. Všimli jste si, že lůžko je místem v domácnosti, jehož úklidu a čištění věnujeme jen velmi málo času?

 
Tlaková parní trouba je kuchyňský profesionál

Tlaková parní trouba je kuchyňský profesionál

vyšlo 3.3.2010

Většina výrobců domácích spotřebičů své výrobky neustále rozšiřuje o nové a nadstandardní funkce. Dnes si kromě běžných domácích pomocníků můžeme pořídit takové, které nám práci v kuchyni nejen výrazně usnadní, ale dokážou připravit pokrm na opravdu profesionální úrovni.

 
Ergonomie 5. díl - ergonomie v kuchyni

Ergonomie 5. díl - ergonomie v kuchyni

vyšlo 2.3.2010

Kuchyň je z hlediska bezpečnosti pokládána za jedno z nejrizikovějších míst v domácnosti. Kuchyňské pohromy nejčastěji pocházejí z popálenin o horkou plotnu, může jít o úrazy hlavy při otevřených horních skříňkách, i špatně uložené ostré nože dokážou způsobit nepříjemnosti. Aby tomu tak nebylo, je třeba při zařizování kuchyně dbát na jisté ergonomické zásady.

 
Čistička vzduchu propere vzduch nejen doma

Čistička vzduchu propere vzduch nejen doma

vyšlo 1.3.2010

Moderní čističky vzduchu jsou schopné téměř všeho. Nevěříte? Už nestačí při jejich výběru sledovat jen vzduchový výkon a hlučnost, pořizovací cenu, životnost filtrů, ale především další nadstandardní funkce. Každý žijeme a pracujeme v jiném prostředí, vyžadujeme proto extra funkce a hledáme něco výjimečného pro naše zdraví.

 
Kuchyňský sporák je spojením elegance a účelnosti

Kuchyňský sporák je spojením elegance a účelnosti

vyšlo 24.2.2010

Kuchyňský sporák tvoří určitě jednu z nejdůležitějších částí výbavy kuchyně v domácnosti i na chatě či chalupě, kde se hodí spíše kachlové sporáky. Takový sporák je účelným doplňkem domu či rekreační chalupy, který dotváří atmosféru klidu a pohody. Nejenže pomůže s přípravou jídla, ale celá rodina se k němu ráda vrací k odpočinku a získání nových sil.

 
Příbory moderních i klasických stylů

Příbory moderních i klasických stylů

vyšlo 17.2.2010

Příbory v minulosti patřily k rodinným klenotům, které se dědily mezi generacemi. Luxusní příbory byly výsadou movitějších rodin. Pozlacené jídelní příbory zděděné po předcích nebo obyčejné příbory pro běžné použití mají v naší kuchyni důležité místo.

 
Přenosné skládací schůdky – nahoru a bezpečně

Přenosné skládací schůdky – nahoru a bezpečně

vyšlo 16.2.2010

Náš domov se někdy stává rizikovým pracovištěm. Občas se potřebujeme dostat třeba do horních pater skříně a rozhodně by to nemělo být balancováním na sestavě složené ze stolku a židle, případně na židličce od klavíru. V zájmu vlastního zdraví a dalších členů rodiny je důležité, abychom pro práci ve „výškách“ používali schůdky k tomu určené.

 
Nové vodovodní armatury pro báječnou kuchyň

Nové vodovodní armatury pro báječnou kuchyň

vyšlo 16.2.2010

Kdo by si to nepřál - blýskavé armatury a design, které kuchyni s malými náklady propůjčí moderní vzhled, kuchyň, ve které používání vody není prací, ale zábavou? Přejete si více? Vyšší kvalitu? Více inteligentní techniky? Nebo méně? Menší cenu? Menší náročnost při instalaci? Menší plýtvání vodou?

 
Topinkovače a jejich nový design a vychytávky

Topinkovače a jejich nový design a vychytávky

vyšlo 9.2.2010

Topinkovače nebo toustery či sendvičovače už dnes určitě najdete v každé domácnosti. Kdo by si po ránu nedal pár křupavých toustíků? Výrobci přicházejí se stále novými typy a snídaňovými elektrospotřebiči se trh doslova hemží. Nabídka je široká co do pestrosti sortimentu, jakosti, designu i cen.

 
Termosky na pití i na jídlo, v zimě i v létě

Termosky na pití i na jídlo, v zimě i v létě

vyšlo 4.2.2010

Při představě termosky se nám asi v první řadě vybaví termoska výletní, ale termosky jsou nenápadným a přesto velmi užitečným pomocníkem i v domácnosti. Termosky k domácímu použití se od těch cestovních v některých detailech liší, přestože princip zůstává stejný. Uchovat požadovanou teplotu pití nebo i jídla.

 
Dekorativní panely do kuchyně i koupelny

Dekorativní panely do kuchyně i koupelny

vyšlo 3.2.2010

Plošně frézované dekorativní panely nabízejí širokou škálu uplatnění v moderních interiérech a především: vypadají opravdu skvěle!

 
Rotační smeták pomůže s denním úklidem

Rotační smeták pomůže s denním úklidem

vyšlo 26.1.2010

Mechanické zametače koberců byly úklidovým hitem v 60. letech minulého století. Sloužily na velmi rychlý úklid rozsypaných drobečků na kobercích. Dnes se do našich domácností rotační smetáky vítězně vrací. Nepotřebují totiž elektrický proud ani akumulátor.

 
Magnetické chlazení v ledničce

Magnetické chlazení v ledničce

vyšlo 15.1.2010

Velkými a trvalými žrouty elektrické energie v našich domácnostech jsou lednička a mraznička. Bez nich si už nedokážeme náš život vůbec představit. Nový druh ledniček však může být chlazen magneticky.

 
Vaření na plynu nebo na skle?

Vaření na plynu nebo na skle?

vyšlo 29.12.2009

Moderní varné desky nabízí opravdu velký komfort pro své uživatele. Výrobci neustále zdokonalují a inovují nejen design, ale i funkčnost a tak se k zákazníkovi dostávají velmi kvalitní desky, které mají vysokou účinnost ohřevu, jsou odolné proti oděru a jejich údržba je velmi snadná. Stačí si jen vybrat, zda bude sklokeramická nebo plynová.

 
Vánoční dárky – tipy pro opozdilce

Vánoční dárky – tipy pro opozdilce

vyšlo 21.12.2009

Vánoce jsou doslova za dveřmi a vy ještě stále nemáte všechny vánoční dárky? Patříte k těm, kteří věří intuici na poslední chvíli? Nebo máte trochu zaděláno na lehkou nervozitu, že vše není úplně tak, jak byste si představovali? Máme pro vás pár tipů, které zaručeně zaberou.

 
Vánoční pečení a užiteční pomocníci

Vánoční pečení a užiteční pomocníci

vyšlo 14.12.2009

Adventní sváteční stůl zdobí vánoční cukroví snad po celé Evropě. Hodláte se opět pustit do vánočního pečení? Tradiční pečení se neobejde bez vůně vanilky, skořice nebo perníku, ale taky všech potřebných pomůcek, které vám usnadní práci.

 
Vánoce se blíží – překvapte své blízké!

Vánoce se blíží – překvapte své blízké!

vyšlo 8.12.2009

Vánoce se opět o několik dní přiblížily a někteří se už pustili do marketingového průzkumu trhu. Někdo vybírá intuitivně, někdo má raději nápady a možnosti, které mu vánoční trh nabízí jako na tácku. My dnes přicházíme s nabídkou tipů pro zaručeně praktické vánoční dárky, jakými jsou šikovní pomocníci v domácnosti.

 
< 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 >
Blum inspiration 2

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.