RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Příprava domácího espresa

Příprava domácího espresa

vyšlo 1.4.2009

Jakým způsobem si doma nejčastěji připravujete kávu? Káva po ránu je obřad, malá radost nebo životní nutnost? Pro každého představuje něco jiného, ale všichni se shodnou na jednom. Pokud má její konzumace splnit očekávání, musí nám chutnat. Proto není od věci zainventovat do vyšší třídy a pořídit si kvalitu.

 
Tři trouby v jedné: Hotpoint-Ariston OPEN SPACE

Tři trouby v jedné: Hotpoint-Ariston OPEN SPACE

vyšlo 31.3.2009

Novinka, kterou představila značka Hotpoint-Ariston na loňském mezinárodním veletrhu kuchyňského vybavení Eurocucina v italském Miláně, dorazila na český trh.

 
Hot-dog maker není jen párkovač

Hot-dog maker není jen párkovač

vyšlo 22.3.2009

Stalo se vám, že při procházce městem zavoní na ulici párek v rohlíku tak svůdně pod nosem, až se neudržíte a jeden si dáte? Kdo má hot-dog rád určitě se mu takový párkovač bude doma hodit. Je stroj na přípravu párků v rohlíku tzv. hot-dog maker šikovný pomocník do domácnosti nebo zbytečnost?

 
Dáte si mojito nebo tequillu z domácího baru?

Dáte si mojito nebo tequillu z domácího baru?

vyšlo 17.3.2009

Jaký druh alkoholu vám chutná nejvíce? Rum, vodka, tequilla, whisky nebo gin? Uspořádat vlastní barmanské show nebo koktejlové párty pro přátele a známé můžete ve vlastním domě, bytě nebo chalupě, pokud máte domácí bar. Pak už zbývá jen dát si vychlazený drink a užívat si pohodlí domova.

 
Nádobí vhodné do trouby

Nádobí vhodné do trouby

vyšlo 15.2.2009

Dobře zvolené nádobí je nezbytné kuchyňské vybavení, bez kterého se při pečení v troubě neobejdete. Koupit to správné nádobí vhodné do trouby není vůbec jednoduché. Nabídka je veliká a každý výrobce se snaží pomocí triků a reklam přesvědčit, že právě jeho nádobí je to pravé ořechové. Přitom třeba ani neví, v jaké troubě pečete.

 
Minipračka nejen na cestách

Minipračka nejen na cestách

vyšlo 8.2.2009

Už jste se na delších cestách setkali s otázkou, co se špinavým prádlem? Praní v hotelích zatím není úplnou samozřejmostí a šance, že natrefíte na prádelnu, kde jsou k dispozici pračky na mince, je také v našich končinách dost mizivá. Výborným doplňkem všech cestovatelů, ale i chatařů a chalupářů jsou minipračky – cestovní přenosné pračky.

 
Kupujeme hrnce - sada nebo sólo kusy

Kupujeme hrnce - sada nebo sólo kusy

vyšlo 27.1.2009

Nad téměř hamletovským problémem si láme hlavu každá z nás, když potřebuje doplnit nebo plně inovovat svůj kuchyňský inventář. Při rozhodování však hraje roli typ elektrospotřebiče, kvalita nádobí, praktičnost, ale I design a mnohostrannost použití.

 
Jak postupovat při rekonstrukci kuchyně?

Jak postupovat při rekonstrukci kuchyně?

vyšlo 26.1.2009

Známé - lepší vyhořet než rekonstruovat – pro jakoukoliv obývanou místnost platí dvojnásob. Vybourat, dozdít, obložit a znovu zařídit přináší spoustu starostí jak provoz domácnosti zvládnout. Nabízíme vám pár tipů čemu se při rekonstrukci vyhnout a jak nezešílet z rozestavěné kuchyně.

 
Originální doplňky do kuchyně

Originální doplňky do kuchyně

vyšlo 21.1.2009

Každý z nás tráví určitý čas v kuchyni, tak proč přípravu jídla nezpříjemnit nějakým předmětem nebo pomůckou luxusního designu.

 
Jaké nádobí je vhodné do mikrovlnky

Jaké nádobí je vhodné do mikrovlnky

vyšlo 6.1.2009

Široká plejáda možností, jak v kuchyni využít mikrovlnnou troubu, už pro mnohé jistě není španělskou vesnicí. Vítaná pomocnice v domácnosti má však konkrétní požadavky na nádobí. Váháte-li, zda je nádobí, které používáte do mikrovlnky v pořádku, stačí jednoduchý test. Nádobí vložte do ní bez potravin a zapněte.

 
Sortér – pomocník při třídění odpadu

Sortér – pomocník při třídění odpadu

vyšlo 30.12.2008

Kuchyň lze bez vytáček označit za továrnu na odpadky. Podle statistických údajů každý z nás vyprodukuje ročně až 250 kg odpadu. Kolik asi z tohoto čísla skončí řádně v tříděném odpadu? Třídění a recyklace odpadů je nanejvýš nutná a naštěstí už víme, jak se odpadu z kuchyně zbavit. Na světě je pomocník jménem sortér.

 
Mlýnky na kávu

Mlýnky na kávu

vyšlo 18.12.2008

Každý gurmán potvrdí, že základem jedinečného kávového zážitku je správně pomletá káva. Kávomlýnkem je vybavena většina kávovarů, ale když dáváte přednost kávě překapávané s čerstvým aróma, tehdy se bez mlýnku na kávu neobejdete.

 
Digestoř - nezbytná součást moderní kuchyně

Digestoř - nezbytná součást moderní kuchyně

vyšlo 5.12.2008

Odsavač par neboli digestoř by dnes neměla chybět v žádné kuchyni. Zejména tam, kde se vaří každý den, a rozhodně pak v kuchyňském koutu propojeném s obývacím pokojem a jídelnou. Vedle funkčnosti byste neměli zapomínat ani na design. Jak se však na bohatém trhu s digestořemi zorientovat a jak vybrat právě pro vaši domácnost ten správný přístroj?

 
Jak vybírat elektrickou troubu?

Jak vybírat elektrickou troubu?

vyšlo 21.11.2008

Rozhodli jste se pořídit si do kuchyně elektrickou troubu? Pak věřte, že jste vykročili správným směrem - moderní doba si žádá moderní spotřebiče. Současné elektrické trouby přinášejí při vaření nejen větší pohodlí, ale kromě času šetří i vaší kapsu.

 
Varné sklo nabízí elegantní a praktické vaření i pečení

Varné sklo nabízí elegantní a praktické vaření i pečení

vyšlo 12.11.2008

Umíte se postarat o přípravu stravy ve své kuchyni esteticky a zároveň ekologicky? Existuje mnoho důvodů a také čím dál víc nadšených kuchařů či kuchařek, kteří prosazují ve své kuchyni k vaření či pečení nádobí z varného skla. Nevábně vyhlížející a opálené hliníkové hrnce se staly minulostí. Je třeba uznat, že varné sklo použité místo klasických hrnců a pánví vypadá opravdu stylově.

 
Kuchyňský design volá po barvě

Kuchyňský design volá po barvě

vyšlo 11.11.2008

Vaření a příprava jídel by se měla odehrávat pod barvami spíše optimistickými, aby to „vaření nebylo příliš vážné“. Z tohoto důvodu je dobré volit barvy světlejší. Celá místnost se opticky více rozsvítí. Žlutá, červená a oranžová - to jsou možná ty správné barvy pro pojetí kuchyně vcelku.

 
Už vás dostihla retrománie?

Už vás dostihla retrománie?

vyšlo 7.11.2008

Pokud jste milovníky starých časů a nevíte, kde sehnat nový nábytek s vizáží desítek let starých kousků či fungující elektrospotřebiče vypadající jako z 50. či 60. let, máme pro vás několik tipů, kde levnější i dražší věci v takzvaném retrostylu seženete.

 
< 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 >
Blum inspiration 3

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ VYVÝŠENÉ ZÁHONY Z „TRAPLASTU“

Hlavní výhodou vyvýšených záhonů je právě jejich výška. Při sázení, okopávání, trhání plevele nebo sklizni se nemusíte ohýbat, dřepět nebo dokonce klečet, protože rostliny máte přímo pod rukama. Vyvýšený záhon v několika provedeních.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.