Evromat - střechy a okapový systém

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Vaříme, ale kde a na čem?

Vaříme, ale kde a na čem?

vyšlo 11.4.2006

Jsou určité věci, které nemůže postrádat žádná kuchyň, aby správně plnila svůj prvotní účel - přípravu jídla. Jsou ale i pravidla, jak tyto věci poskládat, aby kuchyň byla i pohodlná a bezpečná.

 
Důležitý detail zvaný garnýž

Důležitý detail zvaný garnýž

vyšlo 30.3.2006

Záclony i závěsy dokáží interiér bytu neuvěřitelně zútulnit. Neměli bychom zapomínat ani na zdánlivé detaily. Na detailech na totiž celé stojí, přesnění řečeno visí. Řeč bude o garnýžích a jejich správném výběru.

 
Topinkovače se vyrábějí už celé jedno století

Topinkovače se vyrábějí už celé jedno století

vyšlo 24.2.2006

Toastery neboli topinkovače oslavily nedávno už stoleté výročí. Do našich krajů se sice dostaly teprve před pár lety, těší se však stále větší oblibě, ač v našich obchodech rozhodně nenajdeme tolik typů toastovacích chlebů jako třeba v Americe.

 
Volba kuchyňské linky

Volba kuchyňské linky

vyšlo 20.2.2006

Zařízení kuchyně nám bude sloužit po mnoho let, při výběru nábytku bychom tedy měli být obezřetní a znát přednosti i úskalí jednotlivých materiálů. Nejčastěji volíme mezi laminem, folií, masivem, lakem, sklem a kovem.

 
Co by měla umět pračka

Co by měla umět pračka

vyšlo 13.2.2006

Automatické pračky jsou dnes na zcela jiné úrovni než „tancující tatramatky“. Dokáží vyprat i vlnu nebo peří a prádlo vyždímají tak, že v něm zůstane méně než 50 % vlhkosti.

 
Domácí barové posezení

Domácí barové posezení

vyšlo 1.2.2006

Společně s trendem kuchyňských koutů namísto oddělených kuchyní přicházejí do módy také domácí barové pulty. Ty se hodí jak do miniaturních bytů, tak i do velkých domácností.

 
Povrchová úprava vodovodních baterií

Povrchová úprava vodovodních baterií

vyšlo 28.1.2006

Mezi umyvadlovými i džezovými bateriemi dnes jednoznačně vede chrom. Co když ale nejste zrovna fanoušci chladné krásy a středního proudu. Jaké jsou možnosti a proč se rozhodnout pro jednu z nich?

 
Kuchyňský kout začíná válcovat samostatnou kuchyň

Kuchyňský kout začíná válcovat samostatnou kuchyň

vyšlo 26.1.2006

Už před stovkami let byla centrem všeho dění v domě kuchyně. Po dlouholetém trendu malých zastrčených panelákových kuchyněk se do módy vracejí byty s rozlehlými kuchyněmi a zejména s kuchyňskými kouty propojenými s obývacím pokojem. Takové řešení má mnohé výhody.

 
Výhody elektrické pečící trouby

Výhody elektrické pečící trouby

vyšlo 10.1.2006

Možná, že právě vy rádi pečete, ale dosud vám nikdo nevysvětlil výhody elektrické trouby, a tak se stále trápíte s tou starou plynovou. V následujícím článku se pokusíme objasnit důvody, proč se při nákupu pečící trouby rozhodnout právě pro tu elektrickou.

 
Čisté nádobí bez práce

Čisté nádobí bez práce

vyšlo 28.12.2005

Myčku nádobí vlastní dnes zhruba 12 % domácností. Přesto je u nově pořizovaných kuchyní již standardem. Důvodů nalezneme hned několik – úspora času, energie, vody a také možnost věnovat se místo mytí špinavého nádobí svým koníčkům, práci či rodině.

 
Ve fritovacím hrnci lze smažit i řízky z kapra

Ve fritovacím hrnci lze smažit i řízky z kapra

vyšlo 20.12.2005

Už za několik dní se budou ve většině domácností smažit řízky z kapra. Vzhledem k tomu, že je kapr specifickým jídlem, které si mnozí dopřávají opravdu jen na Štědrý den, bývá řízků i v méně početné domácnosti připravováno až několik desítek. A tak je nasnadě smažit je raději než na pánvi ve fritéze.

 
Drtiče odpadků

Drtiče odpadků

vyšlo 11.12.2005

Drtiče odpadků jsou značných přínosem ke zdravějšímu a hygieničtějšímu prostředí. Ulehčením práce jsou také pro ty, kteří by rádi třídili odpad, ale nechtějí nikde dlouho skladovat zbytky jídla.

 
Nesnesitelná lehkost vysávání...

Nesnesitelná lehkost vysávání...

vyšlo 30.11.2005

Obchodní domy i malé elektro obchůdky jsou plné vysavačů všech možných barev, tvarů i funkcí. Můžete si koupit vysavač obyčejný, vodní, bezsáčkový nebo vysavač, který vysává bez vás. I ceny jsou stále příznivější. Zdání ovšem někdy klame. Podle čeho se při nákupu orientovat?

 
Když vysavač zapáchá

Když vysavač zapáchá

vyšlo 16.11.2005

Ač je v dnešní době na trhu již nepřeberné množství vysavačů různých typů, druhů a funkcí, stále u mnoha z nich (zejména těch sáčkových) zůstává jeden starý problém. Po čase většina z nich začne zapáchat. Jak se této nepříjemnosti zbavit?

 
Jednoduchý trik, jak odvápnit varnou konvici, …

Jednoduchý trik, jak odvápnit varnou konvici, …

vyšlo 14.11.2005

…a prodloužit tak její životnost. Snad v žádné domácnosti už dnes nechybí varná konvice. Mnoho lidí však neví, že nejen pračky či myčky, ale i tento přístroj je nutné čas od času odvápnit, čímž se prodlužuje jeho životnost. Trik, jak vodní kámen ze spirály varné konvice odstranit, je přitom velice jednoduchý.

 
Je libo šálek kávy…

Je libo šálek kávy…

vyšlo 8.11.2005

Zvláště v tomto pošmourném ročním období si začátek dne bez šálku kávy ani nedovedeme představit. Vůně i lahodná chuť kávy navodí příjemnou náladu a zmobilizuje síly do dalšího náročného dne. Dobrá káva však nejsou pouze kvalitní zrnka, ale také kvalitní přístroj.

 
Užitečné maličkosti v kuchyni

Užitečné maličkosti v kuchyni

vyšlo 4.11.2005

Zařizování kuchyně, to není pouze výběr barvy dvířek a tvarů úchytek. Mnohdy jsou užitečné maličkosti, které se ukrývají uvnitř skřínek, důležitější než design kuchyně. Právě od těchto maličkostí a detailů se odvíjí také výsledná cena kuchyně.

 
< 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 >
Blum inspiration 4

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

DĚTSKÝ SEDACÍ VAK KRAVIČKA

Dětský sedací vak pro nejmenší v motivu kravičky. Jedinečný dárek pro Vaše dítě ve kterém si může hrát, lenošit, pozvat si kamarády a společně si zařádit. Děti si velice rychle sedací vak oblíbí, vak je několikanásobně zabezpečen proti vniknutí, náplň nevyvolává alergie.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Nový plynový gril Riwall

Luxusní plynový gril Riwall PRO RGG 41 EXL zvládne jakékoli grilování. Je vybaven 5 hořáky s nerezovým krytem a odtokem pro odkapávající tuk a piezo elektrickým zapalováním.

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.