Dvořak vyžínače STIHL

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Na co si dát pozor při zařizování kuchyně

Na co si dát pozor při zařizování kuchyně

vyšlo 12.7.2008

V našem uspěchaném světě slouží kuchyň k rychlé přípravě jídel, a tak musí být především praktická. Proto více než výběru vhodného dekoru bychom měli mnohem více pozornosti věnovat správnému rozmístění jednotlivých prvků. Podívejme se proto na pár zlatých pravidel, které bychom měli mít při jejím zařizování neustále na mysli.

 
Kupujeme výhodně kuchyňský dřez

Kupujeme výhodně kuchyňský dřez

vyšlo 26.6.2008

Elitní značku Schock, jedničku v oblasti kuchyňských dřezů z kompozitních materiálů, neboli granitových dřezů známe jako spolehlivého partnera na českém trhu již více než 10 let.

 
Jak si vybrat mezi pánvemi tu pravou?

Jak si vybrat mezi pánvemi tu pravou?

vyšlo 23.6.2008

Pánev patří k základnímu vybavení každé kuchyně. Vždyť jen málokdo si dovede představit sváteční oběd bez dozlatova osmažených řízků, dětské hody bez palačinek a nedělní snídani bez smažených vajíček. Kdo se ale v té změti různých typů pánví má vyznat? Připravili jsme pro vás alespoň základní přehled typů, které jsou u nás nejčastěji k mání.

 
Pivo doma čepované…

Pivo doma čepované…

vyšlo 20.5.2008

Chutná česká kuchyně, posezení s přáteli nebo sledování televizního přenosu z fotbalového utkání, to vše jsou příležitosti, ke kterým pivo bezpochyby patří. Jenže představa zakouřené hospody s potácejícími se štamgasty není vždy zrovna lákavá a „lahváče“ ze sousední samoobsluhy prostě nemají ten správný šmak. Pořiďte si domácí minipub a máte vyhráno.

 
Proč si koupit tyčový vysavač?

Proč si koupit tyčový vysavač?

vyšlo 10.5.2008

Také raději uklízíte průběžně, než abyste s neoblomnou pravidelností podstupovali důkladný generální úklid celé domácnosti? Rychlé setření chodby a vysátí několika drobečků pod stolem nám zabere nanejvíš deset minut a osvobodí nás od obav z náhodné a nečekané návštěvy. Právě pro tyto případy je ideálním pomocníkem v každé domácnosti tyčový vysavač.

 
Čistá voda pro vaši domácnost

Čistá voda pro vaši domácnost

vyšlo 6.5.2008

Dříve jsme se ve škole učili, jak probíhá čištění a filtrace vody určené pro vodovodní rozvody. Taková voda by měla být čistá a zdravotně nezávadná, způsobilá ke každodenní konzumaci. Pak se však v obchodech objevila voda balená a s ní mohutná reklamní kampaň naznačující, jako by snad s vodou z vodovodu nebylo všechno v pořádku.

 
Domácí pizza jako z pizzerie

Domácí pizza jako z pizzerie

vyšlo 26.4.2008

Chutná placka obložená rajčaty, olivami, žampióny a bohatě sypaná parmezánem si u gurmánů získala oblibu již dávno. V posledních letech se s pizzeriemi roztrhl pytel, ale navzdory profesionálně vyrobeným pizzám si ji česká hospodyňka ráda připraví sama.

 
Elektrická pánev aneb vaříme zdravě, rychle a elegantně

Elektrická pánev aneb vaříme zdravě, rychle a elegantně

vyšlo 15.4.2008

Návštěva už je skoro za dveřmi a vy pořád nevíte, kde vám hlava stojí. Maso na plotně je stále tuhé a vy přitom ještě potřebujete osmažit zeleninu. Je tedy na čase, abyste si pořídila pomocníka, který dokáže lahodnou večeři připravit rychle, efektivně a komfortně.

 
Kupujeme desku na krájení a přípravu jídla

Kupujeme desku na krájení a přípravu jídla

vyšlo 14.3.2008

Prkénka na krájení potravin mají v našich kuchyních místo od nepaměti. Nejen nám šetří ostří nožů a brání poškození pracovní desky, ale díky snadné údržbě alespoň částečně zabraňují možné kontaminaci potravin. Není proto divu, že nám trh předkládá na výběr širokou paletu různých typů, tvarů ale i barev.

 
Je libo šálek čaje?

Je libo šálek čaje?

vyšlo 11.3.2008

Zájem o kvalitní čaje neustále stoupá, o čemž svědčí nejen rostoucí návštěvnost, ale i celkový počet čajoven. Přitom k tomu, abyste si vychutnali lahodný šálek tohoto nápoje, nemusíte patřit mezi skutečné odborníky. Podívejme se, co všechno je potřeba k tomu, abyste si mohli uspořádat domácí čajový dýchánek.

 
Kuchyňské dřezy z keramiky

Kuchyňské dřezy z keramiky

vyšlo 18.2.2008

Výběrem designu kuchyňské linky zpravidla strávíme spoustu času, samotnému dřezu už však tolik pozornosti nevěnujeme. A je to škoda, neboť právě on je nepřehlédutelnou součástí naší kuchyně a může jí dodat jistý punc originality a nevšednosti. Zapomeňme však tentokrát na nerez a podívejme se na kuchyňské dřezy z keramiky.

 
I vzduch potřebuje údržbu

I vzduch potřebuje údržbu

vyšlo 16.2.2008

Nároky na čistotu neustále stoupají. Používají se dokonalejší pračky, myčky nádobí, vysavače... Mnozí lidé si však stále neuvědomují, že důkladnou očistu a úpravu potřebuje i vzduch, který dýchají.

 
Sejdeme se u jídelního stolu

Sejdeme se u jídelního stolu

vyšlo 18.1.2008

I když členové rodiny snídají každý v jinou dobu, na oběd jsou většinou ve škole a v práci, u večeře nebo u svátečního oběda společně posedí všichni. I v menších bytech a domácnostech bezdětných dvojic je jídelní stůl užitečným a potřebným kusem nábytku.

 
Šiju, šiju si kabátek...

Šiju, šiju si kabátek...

vyšlo 11.1.2008

Doby, kdy jedinou možností, jak si pořídit něco slušného a elegantního na sebe, znamenalo ušít si to, jsou sice dávno pryč, přesto si šicí stroj v mnohých domácnostech ponechal stále své nezastupitelné místo. V následujících řádcích si nastíníme, na co se při jeho výběru zaměřit.

 
Kam s domácím odpadem aneb kupujeme odpadkový koš

Kam s domácím odpadem aneb kupujeme odpadkový koš

vyšlo 9.1.2008

I taková zdánlivá maličkost, jako je odpadkový koš, vyžaduje při nákupu přemýšlení. I on totiž může mít mnoho forem a podob.

 
Materiály vhodné na kuchyňský nábytek

Materiály vhodné na kuchyňský nábytek

vyšlo 31.12.2007

Po stovky let bývala kuchyně – u prostých lidí, nikoliv u šlechty – centrálním místem domu, prostorem, kde se celá rodina pravidelně scházela, jedla, diskutovala a řešila každodenní starosti. Dnes už sice toto výsadní postavení částečně pozbyla, ale i tak se její význam nedá popřít.

 
Pohlcovač vlhkosti

Pohlcovač vlhkosti

vyšlo 27.12.2007

Nadměrná vlhkost v domě je nepochybně velmi nepříjemná. Může mít za následek například narušení omítek, nátěrů, textilií a nábytku, korozi kovových součástí a v neposlední řadě vznik plísní, které mohou negativně ovlivňovat zdraví obyvatel domu či napadat potraviny.

 
< 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 >
Blum inspiration 3

Reklama

Náš tip

BYTELNÝ PLASTOVÝ STŮL Z „TRAPLASTU“

Bezúdržbový stůl Piknik pro celoroční používání si můžete pořídit samostatně nebo s našimi plastovými lavičkami. Poslouží u domu, na zahradě, u chalupy i jako městský mobiliář.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní teakový nábytek Garden IV.

Zahradní sestava nábytku z teaku pro 4 osoby. Pokud chcete luxusní zahradní nábytek, pak je teak to správné řešení. Vysoká odolnost proti povětrnostním vlivům, vysoká tvrdost dřeva a nádherná kresba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.