Garland RPM 5135

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Minichladnička nejen na chalupu

Minichladnička nejen na chalupu

vyšlo 7.7.2010

Služby minichladničky v letním období oceníte na cestách ať už při výletech autem, v karavanu nebo při pobytu v rekreačních chatách, neboť je vhodná pro přepravu všech druhů potravin či nápojů, případně pro převoz léčiv. Je možné ji nainstalovat také do kanceláří nebo hotelových pokojů.

 
Sodastream – výrobník sodovky pro letní osvěžení

Sodastream – výrobník sodovky pro letní osvěžení

vyšlo 24.6.2010

Přístroj pro výrobu sodovky a šumivě svěžích nápojů je moderním nástupcem sifonové láhve, která dříve sloužila pro přípravu sodové vody. Šikovná láhev zvaná sodastream vyrobená z kvalitních plastů je vhodná v domácnostech pro výrobu sycené pitné vody.

 
Multifunkční hrnec - to je nástup nové generace spotřebičů

Multifunkční hrnec - to je nástup nové generace spotřebičů

vyšlo 17.6.2010

Multifunkční přístroje jsou v kuchyni vítanými pomocníky. Není divu, když umí vařit, dusit, zapékat, fritovat a ještě k tomu upravit v jednom čase nad sebou v patrech několik pokrmů najednou. Možná jste je ještě neobjevili anebo nejsou ve vaší domácnosti ještě stále dostatečně doceněny.

 
Když kuchyňský granitový dřez, tak rozhodně SCHOCK

Když kuchyňský granitový dřez, tak rozhodně SCHOCK

vyšlo 14.6.2010

NanoGranitové a granitové dřezy německého vývojáře a prvovýrobce Schock jsou v současnosti nejmodernějším materiálovým řešením kuchyňských dřezů. Hlavním cílem vlastního vývoje bylo a je dosáhnout odolnosti a hlavně nejnižších nároků na údržbu, aby dřez vypadal při minimální údržbě stále jako nový. Pouze dřezy Schock jsou i přirozeně antibakteriální díky iontům stříbra v základním materiálu.

 
Tanec s kuchyňským náčiním

Tanec s kuchyňským náčiním

vyšlo 1.6.2010

Kuchyňské náčiní v domácnosti patří k nejčastěji používanému nádobíčku při vaření. Naběračky, obracečky, vidličky na maso, kleště, hřebeny na špagety a další pomocníky nakoupíme většinou v obchodech s kuchyňskými potřebami, kde určitě najdeme dostatečně pestrý výběr základních i méně známých kuchyňských pomůcek.

 
Kvalitní brousek aneb ostré nože během chvilky

Kvalitní brousek aneb ostré nože během chvilky

vyšlo 20.5.2010

Mít v kuchyni ostrý nůž je základ, to vám dozajista potvrdí nejen každý kuchařský profesionál, ale i každá hospodyňka. Nutno podotknout, že realita však ve většině našich domácností vypadá úplně jinak. A to i přesto, že s tupými noži je řezání i krájení podstatně namáhavější a pracnější, nemluvě o zvýšeném nebezpečí poranění.

 
Drátěný program

Drátěný program

vyšlo 12.5.2010

V dobách dávno minulých se drát v domácnosti objevoval jako nástroj k opravě různých kuchyňských doplňků. Mistři dráteníci, kteří chodívali dům od domu, dokázali spravit ledacos a hospodyně si je nemohly vynachválit. Časem se mnoho dráteníků usadilo a založilo vlastní dílny, kde vedle oprav vyráběli také drátěné zboží pro denní potřebu. Tam někde se nejspíš zrodil první drátěný program.

 
Titanové nádobí se vyplatí

Titanové nádobí se vyplatí

vyšlo 6.5.2010

Pokud právě přemýšlíte nad výměnou starého nádobí za nové, pak rozhodně sáhněte po nádobí titanovém. Nejen že má výborné varné i pečící vlastnosti, ale také je v podstatě nezničitelné.

 
HANÁK NÁBYTEK a.s.

HANÁK NÁBYTEK a.s.

vyšlo 5.5.2010

Akciová společnost HANÁK NÁBYTEK dne 5. března 2010 uvedla do života svůj zatím největší obchodní projekt - otevření vlastního interiérového studia pro oblast hlavního města Prahy a okolí pod názvem HANÁK FORUM.

 
Teleskopický smeták vám usnadní úklid

Teleskopický smeták vám usnadní úklid

vyšlo 1.5.2010

Už se vám stalo, že při pochůzce vlastním domem narazil váš pohled na táhnoucí se dlouhou pavučinu ze stropu nebo usazený prach na nedostupných místech? Jaro a slunečné počasí v mnohých z nás probouzí i chuť do domácích prací. Nabízíme vám zajímavý tip, jak si úklid usnadnit. Pomocníkem vám bude teleskopický smeták.

 
Vaření bez plynu a elektřiny? Jde to!

Vaření bez plynu a elektřiny? Jde to!

vyšlo 30.4.2010

Pokud se chystáte koupit chatu nebo chalupu, která splňuje všechna vaše přání, požadavky a kterou jste si zamilovali na první pohled, ale odrazuje vás absence elektrické elektřiny a plynu, pak vězte, že i bez toho se dá příjemně užívat volných dní a dokonce i bezproblémově vařit. Postačí k tomu nejen návrat ke starým dobrým kamnům s pecí, ale také trocha důvtipu.

 
Moderní dekory nábytkových dvířek

Moderní dekory nábytkových dvířek

vyšlo 26.4.2010

Sortiment českého výrobce nábytkových dvířek Trachea obohatily nové lesklé a matné dekory fólií. Trendy barvy v atraktivní povrchové úpravě rozšiřují prostor pro tvorbu moderních interiérů, neboť nábytková dvířka (desky, panely, římsy, rampy) dávno nepatří jen do kuchyní…

 
Minikuchyňky aneb vše v jednom na malém prostoru

Minikuchyňky aneb vše v jednom na malém prostoru

vyšlo 15.4.2010

Bojujete ve svém obydlí s každým centimetrem a váš domov neoplývá zrovna obřími rozměry? Možná právě proto se na trhu objevují takzvané minikuchyňky. Abyste ušetřili co nejvíce prostoru, určitě je uvítáte, neboť vám nabídnou stejnou službu jako kuchyňské linky klasické.

 
Potřebuje vaše kuchyň změnu? Začněte od kuchyňské linky

Potřebuje vaše kuchyň změnu? Začněte od kuchyňské linky

vyšlo 5.4.2010

V kuchyni se zpravidla odehrává život celé rodiny. Společně tady jíte, diskutujete a kujete nejrůznější plány. Členové rodiny si sem chodí pro dobroty, přátelé na slovíčko a hosté se tu dobře cítí. Pamatujte, že bude-li vaše kuchyň včetně kuchyňské linky vypadat dobře, každý do ní bude rád pospíchat.

 
Mikrovlnná trouba s párou má páru

Mikrovlnná trouba s párou má páru

vyšlo 1.4.2010

Podle specialistů na výživu je vaření v páře jedním z nejzdravějších způsobů přípravy jídla. Zařízení na vaření párou v mikrovlnné troubě pracuje tak, že mikrovlny ohřívají pouze vodu a pokrm se pak vaří na páře. Tímto způsobem připravíte cokoliv – od ryb, přes maso a brambory až po zeleninu.

 
Speciální přístroje do kuchyně pro nejmenší

Speciální přístroje do kuchyně pro nejmenší

vyšlo 16.3.2010

Moderní kuchyňští pomocníci umí vykouzlit řadu oblíbených dětských pokrmů a laskomin, ať už se jedná o domácí zmrzlinu, vafle, popcorn nebo čokoládu. Chytré kuchyňské přístroje nové řady spotřebičů pro naše nejmenší budou zajímavé nejen pro maminky s dětmi, ale jistě i pro ostatní členy rodiny.

 
Masážní přístroj s infračerveným prohříváním

Masážní přístroj s infračerveným prohříváním

vyšlo 13.3.2010

Všudypřítomný stres, nesprávné stravovací návyky společně s nedostatkem pohybu – to vše vede ke zdravotním potížím, které trápí docela vysoké procento naší populace. Naštěstí nabídka internetových obchodů překypuje nejrůznějšími typy masážních přístrojů, které prospějí nejen zdraví, ale i dobré náladě.

 
< 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 >
Blum Nový showroom

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

KUCHYŇSKÝ ROBOT SOGO

Multifunkční smart kuchyňský robot SOGO SS-14565 je skvělý pomocník do kuchyně a zastane práci mnoha klasických domácích spotřebičů - funguje jako mixér, strouhač, sekáček, mlýnek na maso, parní hrnec, polévkovar, šlehač či hnětač těsta. 

 

Hydromasážní a vířivé vany se světlem

Akce! Vybrané modely masážních a vířivých van za super ceny. Rádi relaxujete ve vaně po dlouhém a náročném dni? Právě pro Vás vyrábíme kvalitní vany vybavené jak hydromasáží, tak i jemnou AIR masáží. Česká výroba, prodloužená záruka, odborná montáž. Vše zajistíme.

 

Zahradní kovový nábytek Lesja

Set dvou židlí, lavice a stolku LESJA - nekomplikovaný design potěší zastánce minimalistického designu – a nejen je. Pevná konstrukce bude sloužit po dlouhá léta.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.