Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Domácí zmrzlinové království

Domácí zmrzlinové království

vyšlo 20.8.2011

Zmrzlina - nejoblíbenější pochoutka malých i velkých. Naštěstí ani výrobci kuchyňských pomocníků nezapomněli na naše mlsné chuťové buňky, a tak si dnes můžeme pořídit malý domácí výrobník zmrzliny, který osladí život nám i celé naší rodině.

 
Pít, nebo nepít vodu z vodovodu?

Pít, nebo nepít vodu z vodovodu?

vyšlo 16.8.2011

Řada lidí řeší neustále otázku, zda doma pít vodu z vodovodu, nebo si raději kupovat drahé balené vody. Jasnou odpověď přitom dávají všechny české vodárny i ochránci přírody: Voda z vodovodu je pitná, nezávadná a mnohdy i zdravější než některé vody balené!

 
Chlebovky a dózy na skladování pečiva

Chlebovky a dózy na skladování pečiva

vyšlo 26.7.2011

Pečivo je jednou z nejčastěji nakupovaných potravin. Každý z nás chce, aby vydrželo co nejdéle čerstvé a křupavé, jako když si jej donesete z pekárny. Jak ale nejvhodněji pečivo uchovávat, aby nám netvrdlo nebo neplesnivělo? Skvělým řešením je pořízení chlebovky, kterou můžeme dokonce sladit se stylem naší kuchyně.

 
Pomůcky pro letní servírování a stolování

Pomůcky pro letní servírování a stolování

vyšlo 14.7.2011

Léto je časem, kdy si nejvíce z celého roku vychutnáváme venkovní stolování. Taková večeře na zahradě má úplně jinou atmosféru - u jednoho stolu se schází rodina, přátelé a známí. Abychom si mohli náležitě vychutnat všechny možné dobroty, je třeba se vybavit vhodnými pomocníky pro servírování jídel. Nabídka trendy doplňků je dnes opravdu široká.

 
Odvlhčovače vzduchu pro účinný boj s plísněmi

Odvlhčovače vzduchu pro účinný boj s plísněmi

vyšlo 13.7.2011

Nadměrná vlhkost v domě je nejen nepříjemná, ale také nebezpečná. Především má neblahý vliv na naše zdraví a také výrazně zkracuje životnost stavby. Boj s vlhkostí není lehký, je totiž třeba odstranit její příčiny, a to není vždy možné. V tom případě je dobré vyslat do boje odvlhčovač vzduchu, který má nad vlhkostí jednoznačně navrch.

 
Hody z raclettového grilu

Hody z raclettového grilu

vyšlo 10.7.2011

Je tady doba zahradních večírků a posezení s rodinou či přáteli u společného grilování. Chcete-li i letos oslnit své hosty a pohostit je něčím netradičním, máme pro vás výborný tip. Na raclettovém grilu připravíte speciality, kterými nepohrdnou chuťové buňky ani toho nejnáročnějšího gurmána.

 
Rychlovarné konvice Vitek, to je elegance v kuchyni

Rychlovarné konvice Vitek, to je elegance v kuchyni

vyšlo 5.7.2011

Pomocí moderních technologií vytváříme spolehlivou techniku pro novou kvalitu života našich zákazníků. Značka Vitek je výrobce elektrických spotřebičů, který kombinuje nejnovější technologie v oblasti designu a výroby. Evropská kvalita a spolehlivost s unikátním designem dává těmto výrobkům vlastní, snadno rozpoznatelný styl za výhodnou cenu.

 
Smaltované nádobí slaví návrat do kuchyně i na chalupu

Smaltované nádobí slaví návrat do kuchyně i na chalupu

vyšlo 8.6.2011

Co se týče kuchyňského nádobí, setkáte se dnes na trhu s nepřeberným množstvím nejrůznějších materiálů. Jen jeden materiál však přečkal staletí a o své místo v českých kuchyních bojuje dodnes - smalt. Smaltované nádobí má své příznivce i odpůrce, pravdou však zůstává, že má své nesporné výhody, styl a půvab, a tak se k němu čím dál více hospodyněk vrací.

 
Retro poslech hudby - retro gramofony a rádia

Retro poslech hudby - retro gramofony a rádia

vyšlo 2.6.2011

Veškeré věci podléhají módním trendům a nejinak je tomu i v oblasti spotřební elektroniky. V kurzu je nyní retro, všechny milovníky hudby a starých časů tak jistě potěší retro rádia a přehrávače, které vypadají jako z dob našich dědečků a babiček. Elektronika ukrytá uvnitř už ovšem tak zastaralá není a vy si tak můžete užívat kvalitního zvuku současnosti.

 
Jak vybrat nádobí pro děti?

Jak vybrat nádobí pro děti?

vyšlo 7.5.2011

Vybrat nádobí pro naše nejmenší bývá leckdy pořádný oříšek. Ačkoliv je na trhu k dostání nepřeberné množství nejrůznějších druhů, typů, tvarů i barev dětských příborů i sad nádobí, ne všechny splňují přísné hygienické normy, které zaručují jejich zdravotní nezávadnost. Proto byste měli při výběru vždy dávat opravdu dobrý pozor na to co kupujete.

 
Levné kopie dřezů se rozhodně nevyplatí

Levné kopie dřezů se rozhodně nevyplatí

vyšlo 2.5.2011

Jak se vyhnout zklamání při koupi granitových dřezů? Nerez nebo granit? To jakým kuchyňským dřezem vybavíte svoji linku naprosto zásadně ovlivní vaše budoucí pohodlí při práci u dřezu a zejména množství práce s čištěním dřezu, aby vypadal stále úhledně a čistě. Jak tedy vybrat?

 
Vybíráme sporák. Plyn, elektřina nebo kombinace?

Vybíráme sporák. Plyn, elektřina nebo kombinace?

vyšlo 28.4.2011

Stojíte před úkolem vybrat nový sporák a nevíte si rady? Pak vězte, že na trhu najdete skutečně širokou nabídku a to jak sporáků plynových, elektrických tak i kombinovaných. Výrobci se dnes doslova předhánějí v tom, kdo nabídne lepší produkt v co nejzajímavějším provedení a s těmi nejnovějšími technologiemi.

 
Ideální teploty a vlhkost pro spokojené bydlení

Ideální teploty a vlhkost pro spokojené bydlení

vyšlo 7.4.2011

V celé řadě našich domácností, především pak v těch panelákových, žijeme již dlouhé roky v přetopených místnostech s relativně malou vlhkostí vzduchu. A to má za následek nejen horší kvalitu vzduchu a s tím spojené zdravotní obtíže, ale také podstatně větší náklady na vytápění. A jaké, že jsou ideální teploty, které budou šetřit naše zdraví i peněženku?

 
Jak si usnadnit žehlení?

Jak si usnadnit žehlení?

vyšlo 20.3.2011

Také se vám doma hromadí kupy vypraného prádla čekajícího na vyžehlení a vy ne a ne najít čas a hlavně chuť se do této neoblíbené činnosti pustit? Dnes už nemusí být žehlení taková otrava, stačí si vybrat vhodné žehlicí prkno a práce půjde skoro sama. Nová prkna jsou totiž vybavena řadou „vychytávek“, které nám žehlení zpříjemní.

 
Spotřebiče vestavné, či volně stojící?

Spotřebiče vestavné, či volně stojící?

vyšlo 18.3.2011

Pokud si zařizujete kuchyň, dříve nebo později narazíte na otázku zda upřednostnit spotřebiče volně stojící či vestavné. Každá z těchto skupin má své výhody i nevýhody. Abychom vám rozhodnutí ulehčili, uvádíme jejich stručný výčet.

 
Atraktivní dekory nábytkových dvířek

Atraktivní dekory nábytkových dvířek

vyšlo 4.3.2011

Nová řada dekorů nábytkových dvířek Trachea nese příznačný název TRENDY EXCLUSIVE. Renomovaný český výrobce představil půl tuctu fólií, které jeho nábytkovým dvířkům báječně sluší, ale především jsou osobité, výjimečné a lehce luxusní.

 
Kuchyně ve špičkové kvalitě s nadčasovým designem

Kuchyně ve špičkové kvalitě s nadčasovým designem

vyšlo 2.3.2011

Dnes jsou základem moderního designu v navrhování kuchyní čisté a přímé linie. Moderní domácnosti upřednostňují propojení funkční kuchyně s ostatními obytnými místnostmi. Pro inspiraci nemusíte chodit daleko, neboť brněnská společnost C. I., s. r. o., je český výrobce zakázkových kuchyní a ostatního nábytku, ktery vám ukáže, jak na to.

 
< 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 >
Blum

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.