Montkov - zárubně a dveře

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Pomocníci v kuchyni od firmy Blum

Pomocníci v kuchyni od firmy Blum

vyšlo 4.4.2012

Kdo chce, aby mu práce v kuchyni šla hezky od ruky, by měl věnovat dostatečnou pozornost způsobu uložení pomůcek, které pro vaření a přípravu jídla používá. To, že máme vyšperkovanou kuchyň je sice hezké, ale když není dostatečně funkční, je nám na nic. Proto je dobré si pořídit několik chytrých pomocníků, kteří do naší kuchyně vnesou systém.

 
Kuchyňské pracovní desky z přírodního kamene

Kuchyňské pracovní desky z přírodního kamene

vyšlo 2.4.2012

Při výběru vhodné kuchyňské desky je třeba zvolit materiál, který bude nejenom kvalitní, ale zároveň poskytne i dokonalý estetický zážitek. A právě obě tyto vlastnosti v sobě spojuje přírodní kámen, který působí velmi originálně a dodá vaší kuchyni opravdový šmrnc. Kuchyňská deska z přírodního kamene také výrazně prodlouží životnost celé kuchyňské linky.

 
Vstupujeme do světa prostírání

Vstupujeme do světa prostírání

vyšlo 29.3.2012

Prostírání se stalo téměř nezbytným doplňkem jídelního stolu. Chrání jej před znečištěním i poškozením, ale plní i neméně důležitou dekorační funkci. Právě to, jaký druh prostírání zvolíme, dodá našemu stolování tu správnou atmosféru.

 
Vaflovače a jiní pomocníci pro sladkou snídani

Vaflovače a jiní pomocníci pro sladkou snídani

vyšlo 27.3.2012

Den by měl začínat snídaní, mnoho lidí se ale vymlouvá, že na přípravu snídaně zkrátka nemá čas. Chutnou snídani si však můžete s chytrými elektrospotřebiči – vaflovači, palačinkovači nebo toustovači - připravit za několik málo minut. Na trhu dnes najdete celou řadu nejrůznějších kuchyňských pomocníků, kteří šetří čas, práci a připraví vám neodolatelnou sladkou snídani.

 
Kvalitní NanoGranitový dřez Schock vám ušetří práci

Kvalitní NanoGranitový dřez Schock vám ušetří práci

vyšlo 26.3.2012

Správný výběr tvaru a hlavně materiálu kuchyňského dřezu má zásadní vliv na jeho budoucí praktické využívání, pěkný vzhled. Navíc může do budoucna ušetřit hodně práce při jeho údržbě.

 
Inteligentní parní hrnce a zdravé vaření

Inteligentní parní hrnce a zdravé vaření

vyšlo 15.3.2012

Tepelná úprava pokrmů pomocí páry je jedním z nejzdravějších a nejšetrnějších způsobů přípravy jídel. Zdravé vaření v páře umožňují parní hrnce, které fungují na principu horkovzdušné trouby. Nejenže si díky nim potraviny udrží svou přirozenou chuť, ale také veškeré vitamíny a minerály. Hrnce jsou praktické, úsporné a hodí se do jakékoliv domácnosti.

 
Popcornovače a domácí výroba popcornu

Popcornovače a domácí výroba popcornu

vyšlo 8.3.2012

Mnozí z nás si nedovedou představit návštěvu kina bez kelímku s popcornem. Abyste si mohli tuhle dobrotu dopřávat kdykoliv vás popadne chuť, pořiďte si vlastní popcornovač. Čerstvý popcorn uvítáte nejen při sledování dobrého filmu u vás v obýváku, ale také při rodinné oslavě nebo párty s přáteli. A mlsání popcornu se nemusí bát ani dietáři, je totiž zdravý!

 
Jak si poradit s umístěním pračky a sušičky?

Jak si poradit s umístěním pračky a sušičky?

vyšlo 28.2.2012

Kdysi jsme ani neuvažovali o tom, že by se dala pračka umístit jinam než do koupelny. Měl ji tam snad každý a bylo to považováno za samozřejmost. Doba ovšem pokročila, v koupelně chceme mít více místa pro sebe a pračka se musí přestěhovat jinam. Možností, kam přemístit pračku a případně i sušičku, je hned několik, zvláště pokud máte větší byt či dům…

 
Prací koule a ořechy neperou, ukázal test

Prací koule a ořechy neperou, ukázal test

vyšlo 25.2.2012

Ochrana zdraví, životního prostředí, ušetření peněz a čisté, svěží oblečení. To všechno slibují výrobci pracích koulí, které mají být účinnou náhradou za neekologické prací prášky. Bohužel, jak nedávno ukázal časopis dTest, koule i ořechy na praní nemají vůbec žádný nebo jen minimální prací účinek.

 
Stojany na víno do interiéru i do sklepa

Stojany na víno do interiéru i do sklepa

vyšlo 21.2.2012

Ať už patříte mezi znalce vína, nebo jen příležitostné „popíječe“, měli byste vědět, že lahve s vínem by měly být skladovány ve vodorovné poloze, aby nevysychal korek. K takovému uložení se skvěle hodí stojany na víno, které jsou nejen užitečným pomocníkem, ale mohou být také atraktivním designovým kouskem, který dodá vašemu interiéru šmrnc.

 
Extravagantní vakuové kávovary se vracejí do módy

Extravagantní vakuové kávovary se vracejí do módy

vyšlo 19.2.2012

Po bialetce a french pressu si dnes představíme další z alternativních přístrojů k výrobě kávy. Takzvaný vakuový kávovar je z nich nejméně známý, alespoň u nás. Hodně rozšířen je zejména v Japonsku a v oblibě jej mají také kavárny "třetí vlny" v Kanadě a Spojených státech amerických, které dbají na kvalitu výběrových káv.

 
Proč nakupovat domácí spotřebiče na internetu?

Proč nakupovat domácí spotřebiče na internetu?

vyšlo 9.2.2012

Přes internet je dnes možné nakoupit téměř vše, na co si vzpomenete. Potřebujete novou ledničku, televizi či mikrovlnku a nechce se vám trávit volný čas běháním po obchodech? Stačí sednout k počítači a vybrat si co potřebujete z pohodlí domova. Opravdu se ale vyplatí domácí spotřebiče a další zboží pro byt či dům v e-shopech nakupovat?

 
Grafosklo - unikátní technologie pro design moderního interiéru

Grafosklo - unikátní technologie pro design moderního interiéru

vyšlo 2.2.2012

Chtěli byste vyzdobit váš interiér něčím opravdu neokoukaným a výjimečným, co bude každá návštěva obdivovat a závidět? Absolutní novinkou v interiérovém designu je Grafosklo – unikátní systém celoskleněných prvků se zalaminovaným digitálním tiskem nebo textiliemi. Díky němu můžete krásně sladit interiér do jednoho celku, přesně podle vašich představ.

 
Vakuové pytle ušetří místo v šatní skříni

Vakuové pytle ušetří místo v šatní skříni

vyšlo 21.1.2012

Možná to taky znáte. Otevřete skříň a z polic vám překypují kusy oblečení, občas na vás z vyšších pater něco spadne, a když hledáte něco konkrétního, ani náhodou to nemůžete najít. Pokud je to i váš případ, rozhodně byste si měli udělat ve skříni pořádek a věci zorganizovat. Máme pro vás tip pro lepší využití prostoru - vakuové pytle neboli vacu bags.

 
Bezpečné bydlení nejen pro seniory

Bezpečné bydlení nejen pro seniory

vyšlo 17.1.2012

Víte jak upravit a případně dovybavit byt pro seniora nebo hůře pohyblivého člena rodiny? S přibývajícím věkem se nároky uživatele konkrétního bytu mění a to, co dříve nebylo problémem, dnes může být nepřekonatelnou překážkou. Naštěstí existuje spousta drobných pomocníků, díky nimž je možné byt seniora proměnit tak, aby vyhovoval z hlediska komfortu i bezpečnosti.

 
Jak vybrat kvalitní nerezový dřez?

Jak vybrat kvalitní nerezový dřez?

vyšlo 16.1.2012

Dřez je důležitou a neodmyslitelnou součástí každé kuchyně, neslouží pouze k umývání nádobí, ale používáme jej také při přípravě nejrůznějších pokrmů. Poslední dobou se z nepostradatelné součásti kuchyňské linky stává výrazný designový doplněk. Na výběr je z mnoha moderních materiálů, ale k těm nejoblíbenějším stále patří nerezová ocel.

 
Kuchyňské desky z přírodního kamene

Kuchyňské desky z přírodního kamene

vyšlo 16.1.2012

Chcete, aby vaše kuchyně získala opravdový šmrnc, působila elegantně, velmi originálně a přitom byla plně funkční? Vybavte ji kuchyňskou deskou z přírodního kamene od Kamenictví Obelisk s. r. o. Kámen interiéru dodá nadčasový design, unikátní vzhled, ale především vysoce prodlouží životnost celé kuchyňské linky.

 
< 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 >
Blum inspiration 3

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.