Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Trendy v kuchyních - modulární kuchyně

Trendy v kuchyních - modulární kuchyně

vyšlo 14.5.2013

Zařizujete kuchyň a záleží vám na tom, aby byla maximálně flexibilní a dala se v případě potřeby přestavět? Nemáte dostatek financí na to, abyste pořídili celou kuchyň najednou? Řešením je modulární kuchyně, jejíž základ vytvoříte i s omezenými finančními prostředky a kterou můžete dokupovat a rozšiřovat postupně.

 
Do každé kuchyně patří kuchyňské nože. Jak vybírat?

Do každé kuchyně patří kuchyňské nože. Jak vybírat?

vyšlo 9.5.2013

V kuchyni člověk stráví poměrně velkou část svého života. Co si budeme vykládat, jídlo je jeho příjemnou součástí. Aby se ale příprava krmě nestala utrpením a tak trochu adrenalinovým zážitkem, je dobré si najít trochu času a věnovat jej výběru vhodného kuchyňského nože.

 
Dřezová baterie musí ladit s dřezem a stylem celé kuchyně

Dřezová baterie musí ladit s dřezem a stylem celé kuchyně

vyšlo 17.4.2013

Dřezová baterie dnes již není jen funkčním doplňkem kuchyně, ale svým vzhledem může podtrhnout ráz celé místnosti. Na výběr jsou klasické zakulacené baterie, baterie v retro stylu v bronzu či mosazi i hranaté designové dřezové baterie ve stylu minimalismu. Dřezovou baterii tak můžete krásně sladit s celkovým vzhledem kuchyně a jejími doplňky.

 
directinterior® - realizace interiéru od podlahy ke stropu

directinterior® - realizace interiéru od podlahy ke stropu

vyšlo 17.4.2013

Kdo chce mít domov vybaven kvalitním, moderním a především také funkčním nábytkem, měl by se obrátit na firmu directinterior®, zkušeného výrobce nábytku na zakázku. Kompletně vybaví a zrealizuje váš interiér od podlahy až ke stropu. Získáte tak útulný a harmonicky sladěný domov, o kterém jste vždycky snili.

 
Nové tvary varných desek a varných zón

Nové tvary varných desek a varných zón

vyšlo 11.4.2013

Kdo má dostatečně velkou kuchyň a není nucen šetřit místem, nemusí se při pořizování nové varné desky omezovat na standardní tvary, kde jsou k dispozici čtyři hořáky – dva vepředu a dva vzadu. Na výběr dnes máte několik netradičních tvarů varných desek, díky kterým můžete pozměnit celkový ráz vaší kuchyně.

 
Proč si nechat vyrobit nábytek na zakázku?

Proč si nechat vyrobit nábytek na zakázku?

vyšlo 3.4.2013

Také jste už prošli spoustu obchodů a marně hledáte ten pravý nábytek pro váš interiér? Nepasuje tvarem, nebo se vám nelíbí jeho design? V takových případech je nejlepší nechat si vyrobit nábytek na míru, který bude přesně odpovídat vašim požadavkům. Zakázkovou výrobou nábytku od klasiky po modernu se zabývá firma directinterior®.

 
Nová kuchyňská dvířka změní kuchyň k nepoznání

Nová kuchyňská dvířka změní kuchyň k nepoznání

vyšlo 28.3.2013

Chytrou a úspornou variantou, jak dodat kuchyňské lince zcela nový, moderní a neokoukaný design, je výměna kuchyňských dvířek. Na výběr je nepřeberné množství druhů, které se od sebe liší nejen materiálem a barvou, ale také tvarem a povrchovou úpravou kuchyňských dvířek. Zvolit můžete také zcela netradiční dvířka opatřená digitální grafikou.

 
Kovolaminát - kov do moderní domácnosti

Kovolaminát - kov do moderní domácnosti

vyšlo 23.2.2013

Naštěstí pro nás všechny je dnes doba otevřená téměř všem nápadům, stylům a designům, takže si vybere ten svůj osobitý snad úplně každý. Za skutečně trendy a in je v posledních letech považováno využití kovu v domácnosti. A není divu. Kov je skutečně velmi dekorativní. Zvláště pak, podaří-li se vám jej zkombinovat s ostatním vybavením domácnosti. Kovolaminát vám to umožní.

 
Proč si pořídit tlakový hrnec

Proč si pořídit tlakový hrnec

vyšlo 27.1.2013

Kdo si chce rychle připravit chutný a především zdravý pokrm, měl by si pořídit tlakový hrnec. Pokud jste na tradiční „papiňáky“ zanevřeli kvůli rámusu, zapařeným oknům, složité manipulaci nebo ze strachu o svou bezpečnost, měli byste se seznámit s moderními tlakovými hrnci současnosti. Ty se s těmi z let minulých absolutně nedají srovnávat – jsou bezpečné a jejich užívání jednoduché.

 
Jak zařídit malou kuchyň?

Jak zařídit malou kuchyň?

vyšlo 3.1.2013

Pokud vaše kuchyň nepatří zrovna k největším, pak jistě víte, že je třeba v ní maximálně využít každého centimetru. Jistě chcete, aby byla hezká na pohled, ale zároveň také dokonale funkční. Jak tedy vhodně zařídit malou kuchyň tak, aby poskytovala dostatek prostoru a pohodlí při práci? Máme pro vás pár praktických tipů.

 
Vánoční dárky pro malé kuchtíky a jedlíky

Vánoční dárky pro malé kuchtíky a jedlíky

vyšlo 13.12.2012

Určitě jste jako malí rádi pomáhali mamince v kuchyni a tak vás jistě nepřekvapuje, když chtějí vaše ratolesti také přiložit ruku k dílu. Pokud se vám zdá, že je vaření a práce v kuchyni opravdu baví, zkuste jim na Vánoce pořídit některý z kuchařských doplňků, bez něhož se žádný malý kuchtík, ale ani jedlík zkrátka neobejde.

 
Tipy na vánoční dárky pro milovníky vaření a stolování

Tipy na vánoční dárky pro milovníky vaření a stolování

vyšlo 12.12.2012

Jelikož dobrých tipů na vánoční dárky není nikdy dost, přinášíme vám inspiraci ze světa vaření a stolování. Pokud některý z vašich blízkých patří k milovníkům dobrého jídla, zakládá si na pěkně prostřeném stole a kvalitním nádobí, možná mu zde vyberete vhodný dárek pod stromeček.

 
Kámen v interiéru – kam se hodí a kam vhodný není?

Kámen v interiéru – kam se hodí a kam vhodný není?

vyšlo 4.12.2012

Přemýšlíte o tom, jakým způsobem ozvláštnit interiér svého domova a hledáte nevšední a zajímavý materiál? Vsaďte na kámen, který vyniká spoustou jedinečných vlastností. Stal se proto nejen stavebním, ale i vyhledávaným designovým prvkem. Díky přírodnímu či umělému kameni získá váš interiér šmrnc a bude opravdu originální.

 
Předvánoční novinky značky VITEK

Předvánoční novinky značky VITEK

vyšlo 3.12.2012

Potěšte své blízké dárkem z řady novinek značky Vitek. Vánoce tu budou každým okamžikem a je nejvyšší čas ke koupi dárků Vašim blízkým. Z řady novinek Vitek si jistě vyberete vhodný dárek, který bude krásný a potěší nejen Vaše děti ale i Vás.

 
Kvalitní vybavení do kuchyně - jídelní servisy

Kvalitní vybavení do kuchyně - jídelní servisy

vyšlo 29.11.2012

Vánoce se kvapem blíží, proto pokud hledáte vhodný dárek pod stromeček pro své blízké, kvalitní jídelní servis bude jistě skvělou volbou. Jídelní sady jsou nedílnou součástí každé jídelny či kuchyně, jsou odrazem našeho vkusu a také naší vizitkou. Koupí jídelního setu od některé ze světových značek darujete nádobí na celý život.

 
Spray mopy pro snadnou údřbu dřevěných podlah i koupelen

Spray mopy pro snadnou údřbu dřevěných podlah i koupelen

vyšlo 17.11.2012

Určitě vás již nebaví udržovat podlahu v čistotě tak, že vezmete kbelík, čisticí prostředek a hadr, kleknete na kolena a vytíráte ji ručně. Tento způsob nejenže je fyzicky náročný, ale také není příliš účinný. Revoluční novinkou v oblasti péče o podlahy jsou nové mopy s dávkovačem a rozprašovačem čistícího prostředku, s nimiž je vytírání hračkou a výsledek je více než úžasný.

 
Lávové kameny a domácí terapie

Lávové kameny a domácí terapie

vyšlo 16.11.2012

Terapie horkými kameny je úžasná lázeňská procedúra známá na celém světě, při níž se používají jemně ohřáté čedičové nebo černé lávové kameny položené na těle v místech energetických bodů zvaných čakry.

 
< 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 >
Blum inspiration 2

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

KLECE A VOLIÉRY

Praktická a prostorná klec pro kuřata je výbornou volbou, pokud hledáte venkovní ohrádku pro drobná zvířata, ve které budou v naprostém pohodlí. Je také vhodná pro větší ptactvo jako voliéra.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.