Kupujeme výhodně kuchyňský dřez
26.06.2008
Elitní značku Schock, jedničku v oblasti kuchyňských dřezů z kompozitních materiálů, neboli granitových dřezů známe jako spolehlivého partnera na českém trhu již více než 10 let.
V současné době je nabídka Schock natolik atraktivní a dostupná, že si z ní rovnou můžete vybrat, u každého kvalitního dodavatele kuchyní nebo přímo na webu schock.cz. Věřte, že poznáte rozdíl. S dřezem Schock můžete mít to nejlepší z oblasti granitových dřezů a díky aktuální akci na nejžádanější modely většinou za už ceny velmi blízké nejrůznějším tzv. levným granitovým dřezům, které se rozměry ani kvalitou nemohou s dřezy Schock porovnávat…
Vyberte si a poznejte rozdíl…
Značkové dřezy Schock jsou vyrobeny z vlastního osvědčeného patentovaného materiálu a léty prověřenou technologií, Jsou -jako jediné -vylepšeny antibakteriálními vlastnostmi / působící po celou dobu životnosti/.¨
Značkové dřezy Schock v akci, na rozdíl od tzv. „ levných dřezů“, mají skutečně praktické a použitelné rozměry, design a prvotřídní materiál.
Nejprodávanější běžné modely jsou nyní ve Speciální akci Schock. Při zachování špičkové kvality výrobků je cena pod 8500 korun bez DPH, což v dané nejvyšší třídě granitových dřezů nemá konkurenci.
Akční dřezy jsou skladem nebo k dodání do 2 -3 pracovních dnů.
Po dobu trvání speciální akce Granitové dřezy Schock, lze zboží žádat a zakoupit u kvalitních dodavatelů kuchyní po celé ČR, jen u vybraných internetových obchodů a konečně i přímo na webu českého zastoupení http://eshop.schock.cz/
Zajímavosti k tématu
Trvalé antibakteriální vlastnosti jsou dosaženy přídavkem iontů stříbra přímo v základním materiálu CRISTALITE® i CRISTADUR® .
SCHOCK GmbH je německý výrobce. Je a vždy byl specializovaný na vývoj materiálů a technologií pro výrobu granitových dřezů. V kompletní nabídce má více jak 40 designových modelů. V současnosti má nejvíce, tj. 23 barevných provedeních. Jeho poslední patentovanou novinkou je materiál CRISTADUR® , nanogranit nové generace. Historií v oboru i současným postavením Schock GmbH je nejvýznamnějším v oboru kuchyňských dřezů z kompozitních materiálů.
Více na: www.schock.cz
Autor: Ing. Stanislav Kovařík
Foto: www.schock.cz
- PR článek -
Článek byl zobrazen 15494 krát.
Diskuze k článku
Nenalezen žádný záznam
Kontextová reklama
Tepelná čerpadla Mach – Chameleon
Vysoce výkonná česká tepelná čerpadla Mach Chameleon. Servis a vzdálená správa přímo od výrobce s dlouholetou tradicí. Vývoj, výroba, instalace a servis tepelných čerpadel.Umělé zelené stěny do soukromých i komerčních interiérů
Umělé zelené stěny FLORUM jsou trvanlivé, nenáročné na údržbu a poskytují vysokou míru zakrytí. Nepotřebují závlahu a jsou vhodné i do tmavých míst.Moderní rodinné domy ze zateplených tvárnic Durisol
Zateplené tvárnice DURISOL mají řadu předností. Domy stavěné z tohoto systému jsou navíc moderní, promyšlené do posledního detailu a krásné. Prohlédněte si náš katalog RD!SYSTRA - žaluzie, rolety, markýzy
Český výrobce stínící techniky - dodáváme venkovní žaluzie, screenové rolety, venkovní rolety, interiérové stínění, markýzy a slunolamy. Atypy jsou naše specialita.Terasy na klíč - rok 2024 na nové terase
Terasy a ploty, WPC i dřevěné materiály, různé dekory, realizace na klíč profesionálně a kvalitně. Terasová prkna skladem, vyberte si terasu na našem e-shopu nebo nás navštivte v terasovém centru a objednejte si termín realizace včas. Poradíme vám s projektem dle vašich představ.Kvalitní nábytek české výroby
Moderní český nábytek za rozumnou cenu - kuchyně, obývací pokoje, ložnice, dětské pokoje, předsíně, kanceláře. Vybavte si celý dům v jednom stylu. Nábytek MONARC - nábytek s tradicí od roku 1991.
Další články na téma Kuchyňské vybavení
Bez nožů se v kuchyni neobejdeme
Profesionální kuchaři si střeží své nože jako „oko v hlavě“ a spolu s originálními recepty a dovednostmi jsou součástí jejich kuchařského know-how. I méně zdatná kuchařka či kuchař si vaření bez nožů vlastně ani nedovede představit. Ovšem jde samozřejmě i o to, jaké nože používáme.
Nepostradatelní pomocnící pro milovníky ovoce a zeleniny
Věděli jste, že existuje loupač hrášku, odstraňovač stopek z jahod, kráječ ananasu nebo speciální mlýnek na bylinky? Možná si ťukáte na čelo, ale až tyto kuchyňské zlepšováky poznáte a vyzkoušíte, možná si budete říkat: „Jak jsme bez nich doposud mohli žít?“.
Proč si vybrat kuchyňskou baterii se sprchou?
Kuchyňská baterie, někdy nazývaná také baterie dřezová, vybavená sprchou je velmi praktická, zvláště pokud máte větší dřez nebo dvojdřez. Vybírat si můžete nejen různé barvy a tvary baterií, ale také různé délky hadic a doplňkové funkce jako je např. volba různých proudů vody.
Jaké nářadí a náčiní by nemělo chybět v žádné kuchyni?
V dnešním článku se podíváme na vychytávky do kuchyně, které usnadní každodenní rutinní práci. Zlepšováků a triků není nikdy dost. Navíc mnohdy nemusíte kupovat nic nového, spoustu chytrých nápadů lze předělat ze starého harampádí.
Minichladnička nejen na chalupu
Služby minichladničky v letním období oceníte na cestách ať už při výletech autem, v karavanu nebo při pobytu v rekreačních chatách, neboť je vhodná pro přepravu všech druhů potravin či nápojů, případně pro převoz léčiv. Je možné ji nainstalovat také do kanceláří nebo hotelových pokojů.
Elektrický nůž
Však to znáte, takové to domácí pižlání tupým nožem. Ukrojit měkký chleba nebo naporcovat čerstvé maso se rázem stane zápasem kdo s koho. Většinou boj prohrajeme a při troše štěstí se nám podaří dokonce se ani nezranit. Jak to dělají profesionální kuchaři? Ti mají špičkové nože z kvalitní oceli. Nám ulehčí práci elektrický nůž, který si hravě poradí i s nejtvrdší potravinou.
Zahřejte se kávou a čajem ze stylových rychlovarných konvic
Již několik desítek let jsou nezbytnou součástí vybavení našich domácností mimo jiné i rychlovarné konvice. A je to naprosto pochopitelné. Dostaneme-li chuť na voňavou kávu anebo povzbuzující čaj, proč čekat čtvrt hodiny, než voda na plynovém vařič začne pobublávat, když v rychlovarné konvici je uvaření vody otázkou několika vteřin.
Ve fritovacím hrnci lze smažit i řízky z kapra
Už za několik dní se budou ve většině domácností smažit řízky z kapra. Vzhledem k tomu, že je kapr specifickým jídlem, které si mnozí dopřávají opravdu jen na Štědrý den, bývá řízků i v méně početné domácnosti připravováno až několik desítek. A tak je nasnadě smažit je raději než na pánvi ve fritéze.