Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

Elektrocentrála jako záložní zdroj na chalupu

vyšlo 4.8.2012

Stojí vaše chata nebo chalupa mimo civilizaci, uprostřed luk a lesů? Mnozí vám tuto romantiku jistě závidí, ale vy víte, že to má i svá úskalí. Tím hlavním problémem je, že není možné ji napojit na elektrické vedení. Záchranou v tomto případě může být kvalitní elektrocentrála, která zastoupí funkci dlouhodobého zdroje elektrické energie.

 
Vaření v mikrovlnné troubě

Vaření v mikrovlnné troubě

vyšlo 29.7.2012

Mikrovlnná trouba je skvělým pomocníkem každé moderní kuchyně. Spousta lidí ji používá k ohřevu nebo rozmrazování potravin, dnešní mikrovlnky toho však umí mnohem více. Multifunkční mikrovlnné trouby je možné využívat na vaření, pečení, dušení či grilování. Příprava jídla tak bude časově méně náročná než na sporáku a výsledek přitom stejně chutný.

 
Na čerstvé koření a bylinky potřebujeme hmoždíř

Na čerstvé koření a bylinky potřebujeme hmoždíř

vyšlo 26.7.2012

V kuchyni se při přípravě pokrmů neobejdeme bez koření. Pokud tedy chcete používat skutečně čerstvé bylinky a krásně aromatické koření, pořiďte si hmoždíř. Žádnou jinou technikou nedocílíte takové vůně a chuti právě jako pomocí drcení, tlučení a tření v hmoždíři. Hmoždíř by tak měl být neodmyslitelným pomocníkem každé dobré kuchařky či kuchaře.

 
Vakuování potravin prodlouží jejich trvanlivost

Vakuování potravin prodlouží jejich trvanlivost

vyšlo 21.7.2012

Skladovat potraviny tak, aby nepodlehly rychlé zkáze, uchovaly si chuť a neztratily nic na své kvalitě, umožňuje zmrazení, zavaření nebo nejmodernější a šetrný způsob - vakuové systémy. V době, kdy na zahrádce dozráva nejrůznější ovoce a zelenina a lesy jsou plné hub, vakuování potravin jistě oceníte.

 
Máte malou kuchyň? Pořiďte si skladné hrnce

Máte malou kuchyň? Pořiďte si skladné hrnce

vyšlo 3.7.2012

V kuchyni často bojujeme s nedostatkem místa, zejména ve skříňkách máme mnohdy doslova narváno a řešíme, kam uložit hrnce, poklice a podobné nádobí. Skvělým řešením tohoto problému mohou být hrnce, které jdou vkládat jednoduše do sebe a navíc mají i odnímatelné rukojeti, proto je jejich uložení naprosto bezproblémové.

 
Blum – kuchyně v pohybu

Blum – kuchyně v pohybu

vyšlo 25.6.2012

Žádné vaření se neobejde bez tvůrčího nepořádku. Ve volné chvilce, třeba mezi mícháním polévky a přípravou dalšího chodu, si chceme trochu uklidit pracovní plochu. Posbíráme nepořádek a narazíme na problém. Máme plné ruce odpadků a musíme řešit, jak zdolat zavřený výsuv pro odpad. Výsledkem jsou špinavé úchytky, odpad popadaný na zem a zaneřáděná kuchyň.

 
Drátěný program UVAX - přehledná kuchyň v elegantním designu

Drátěný program UVAX - přehledná kuchyň v elegantním designu

vyšlo 21.6.2012

Aby byla příprava jídla příjemná, je třeba mít kvalitně vybavenou a přehlednou kuchyň. Každá hospodyňka ale ví, jak je někdy těžké udržet v ní pořádek. Díky drátěnému programu české firmy UVAX, s. r. o. však získá každá vařečka, naběračka, kořenka a další potřeby své místo. Kuchyň bude krásně přehledná a vy budete vždy vědět, kam pro co sáhnout.

 
Moderní jídelní židle a stoly – místo pro rodinu

Moderní jídelní židle a stoly – místo pro rodinu

vyšlo 31.5.2012

Doby, kdy se jídelna tísnila v koutě kuchyně, jsou minulostí. Moderní jídelna je důležitým spojovacím článkem mezi obytným a kuchyňským prostorem, těžištěm celého bytu – scházíme se v ní k běžnému stolování, ke svátečním příležitostem, při probírání každodenních témat nebo při různých oddychových aktivitách, často je místem příjemného posezení s přáteli. Měla by spojovat kvality obytného i kuchyňského prostoru – být pohodlná a příjemná, zároveň praktická a funkční. Jejímu zařizování bychom proto měli věnovat patřičnou pozornost.

 
Výběr plynové varné desky. Jaké jsou novinky?

Výběr plynové varné desky. Jaké jsou novinky?

vyšlo 30.5.2012

Přestože se dnes do popředí dostávají elektrické sklokeramické či indukční varné desky, spousta lidí stále dává přednost vaření na plynu. U mnohých je to možná otázka zvyku, ale řada domácností vidí jednoznačnou výhodu v možnosti rychlé a přesné regulace teploty. Pokud jste se také rozhodli pořídit si novou plynovou varnou desku, je následující článek právě pro Vás.

 
Lisy na česnek – užiteční pomocníci i designové doplňky do kuchyně

Lisy na česnek – užiteční pomocníci i designové doplňky do kuchyně

vyšlo 28.5.2012

Česnek má v kuchyni své nenahraditelné místo a při přípravě řady pokrmů se bez něj zkrátka neobejdeme. Dokážete si představit třeba bramborák nebo špenát bez česneku? Nechybí ani v řadě polévek a pomazánek. Manipulace s ním však nebývá vždy jednoduchá, proto existuje několik moderních „udělátek“, které nám ji usnadní.

 
Set granitový dřez a baterie? Ano, ale volte kvalitu

Set granitový dřez a baterie? Ano, ale volte kvalitu

vyšlo 23.5.2012

Ideálním řešení zajišťující jak trvanlivost vzhledu, tak malé nároky na denní údržbu, je granitový dřez. Na trhu najdeme tyto dřezy i v setech za velmi výhodné ceny. Ne každý set však očekávání naplní. Jak a kde dobře nakoupíte, čtěte dále…

 
Fondue není pouze jídlo

Fondue není pouze jídlo

vyšlo 18.5.2012

Každý milovník fundue vám řekne, že nejde pouze o jídlo, ale doslova o obřad. K fondue je vždy potřeba určitá atmosféra, správné ingredience a hlavně ten správný fondue set. Možná jste dosud nevěděli, že i mezi jednotlivými soupravami existují rozdíly.

 
Laminátová podlaha v kuchyni

Laminátová podlaha v kuchyni

vyšlo 16.5.2012

Uvažovali jste o pokládce laminátové podlahy do vaší kuchyně, ale slyšeli jste, že tento typ podlah nevyniká zrovna vysokou odolností proti vlhkosti, poškrábání a skvrnám? Nenechte se těmito informacemi odradit, kvalita moderních laminátových podlah je jedinečná. Laminát vyniká mnoha skvělými vlastnostmi a je materiálem hodícím se do všech interiérů.

 
Kuchyně podle feng-šuej

Kuchyně podle feng-šuej

vyšlo 4.5.2012

Strava je důležitým zdrojem životní energie. O tom, že musí být zdravá, nikdo nepochybuje, ale ne každý také věnuje pozornost prostředí, v němž je připravována a konzumována. Čínské učení feng-šuej tvrdí, že pokud jídlo chystáme v nevyhovujícím prostředí, jeho negativní energii následně konzumujeme. Na vhodné uspořádání kuchyně je tak třeba dávat dobrý pozor.

 
Spotřebiče do rustikální kuchyně

Spotřebiče do rustikální kuchyně

vyšlo 25.4.2012

Pokud se rádi obklopujete starými věci a okouzlil vás nábytek našich babiček, jsou pro vás rustikální kuchyně jako stvořené. Rustikální neboli selský styl dnes už nenajdete jen na chatách a chalupách, setkáte se s ním i v městských bytech. Aby byl dojem venkova co nejdokonalejší, je třeba vybrat spotřebiče ve stejném stylu, které skvěle doplní kuchyňskou linku.

 
Nerezové mýdlo pohltí i zápach z česneku

Nerezové mýdlo pohltí i zápach z česneku

vyšlo 24.4.2012

Nejen profesionální kuchaři, ale i běžné hospodyňky jistě vědí, jak je někdy obtížné odstranit z rukou určité pachy potravin, s nimiž přišli během přípravy jídla do kontaktu. Ještě dlouho poté jsou ruce cítit třeba rybinou, cibulí, česnekem nebo aromatickým sýrem. Těchto nežádoucích parfémů je dnes možné se jednoduše zbavit nerezovým mýdlem.

 
Vařiče vajíček zvládnou i volská oka

Vařiče vajíček zvládnou i volská oka

vyšlo 9.4.2012

Pokud je pro vás bohatá snídaně základem, bez něhož si nedovedete představit začátek dne, určitě se vám čas od času na talíři objeví i klasické vařené vajíčko. Skvělým pomocníkem pro přípravu takovéto vydatné snídaně vám může být vařič vajec, neboli „vejcovar“, který vajíčka uvaří správně a přesně podle vaší chuti.

 
< 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 >
Blum

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.