Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Jak fungují samočistící pyrolytické trouby?

Jak fungují samočistící pyrolytické trouby?

vyšlo 30.11.2014

Rádi a často pečete, ale nebaví vás troubu po každém použití složitě čistit a zbavovat ji připečených zbytků jídla? Řešením mohou být moderní pyrolytické trouby vybavené samočistícím systémem. Díky schopnosti spálit při vysoké teplotě všechny nečistoty bude vaše trouba stále jako nová a vy se nebudete muset o její údržbu vůbec starat.

 
Vinotéky EuroCave, to je kvalita a luxus

Vinotéky EuroCave, to je kvalita a luxus

vyšlo 26.11.2014

Kvalitní víno je dnes běžnou součástí stolování a dopřáváme si je nejen při výjimečných příležitostech. Takové víno ovšem vyžaduje určitou péči. Jak ji ale zajistit, když nevlastníme vinný sklep a bydlíme třeba v bytě na sídlišti, nebo v nepodsklepeném domě? Pomocí klimatizovaných skříní na víno.

 
Kuchyňské pracovní desky z konglomerátu kamene

Kuchyňské pracovní desky z konglomerátu kamene

vyšlo 19.11.2014

Umělý kámen není v interiérech žádnou novinkou, již několik let skvěle nahrazuje kámen přírodní, protože je cenově dostupnější a je k dostání v mnoha nápaditých designech. Jelikož dokáže odolat velké zátěži je často využíván na kuchyňské pracovní desky. Konglomerát kamene je ukrytý pod názvy Technistone, Silestone či Quarella.

 
Jak na žmolky na svetrech a jiných tkaninách? Pomocí odstraňovače žmolků

Jak na žmolky na svetrech a jiných tkaninách? Pomocí odstraňovače žmolků

vyšlo 11.11.2014

Někdy nám radost z nového svetru, halenky či kabátu dlouho nevydrží, protože se nám v určitých místech začnou vytvářet nevzhledné žmolky. Pokud se vám zdá, že se i na vašich oděvech či textilních pokrývkách množí rychlostí blesku, můžete se jich snadno zbavit. V tom vám pomůže speciální odstraňovač žmolků. Oblečení bude zase jako nové!

 
Plynulé a pohodlné otevírání horních kuchyňských skříněk zajistí novinka od Blum

Plynulé a pohodlné otevírání horních kuchyňských skříněk zajistí novinka od Blum

vyšlo 10.11.2014

Najít odpovídající kování a zdvihače pro všechny druhy kuchyňských skříněk není vůbec jednoduché. Největším problémem se pak stávají skříňky v horních patrech kuchyňských linek. Zajistit u takových skříněk pohodlné a efektivní otevírání i zavírání je potřebné pro provoz kuchyně, ale vůbec ne jednoduché. Přesně pro tento typ skříněk vyvinula společnost Blum speciální druh kování, se kterým je otevírání a zavírání jednoduché a pohodlné.

 
Vysavače s vodní filtrací jsou stále účinnější a oblíbenější

Vysavače s vodní filtrací jsou stále účinnější a oblíbenější

vyšlo 10.11.2014

Vysavače s vodní filtrací nejsou na trhu žádnou novinkou, ale jejich výrobci neustále přicházejí s inovacemi, které zlepšují sání, filtraci i uživatelský komfort. Pojďme se tedy společně blíže podívat na výhody, které bezsáčkové vysavače s vodní filtrací nabízejí.

 
Elektrické čističe obuvi pro pohodlné čištění nejen v kanceláři

Elektrické čističe obuvi pro pohodlné čištění nejen v kanceláři

vyšlo 4.11.2014

Boty jsou odrazem naší osobnosti, proto bychom jim měli věnovat takovou péči, jakou si zaslouží. Ruční čištění je však velmi pracné a zdlouhavé. Udržovat obuv v čistotě nám může pomoci elektrický čistič bot či unikátní elektrická rohožka. Navíc některé čističe nabízí i možnost vyleštění obuvi a tak problém se špinavými botami už bude minulostí.

 
Konvice na čaj, které vás naučí milovat přípravu čaje

Konvice na čaj, které vás naučí milovat přípravu čaje

vyšlo 7.10.2014

Době, kdy jsme pili sáčkovaný čaj za pár korun značky některého z obchodních řetězců, již naštěstí odzvonilo. Více a více Čechů vyhledává kvalitu. Z pití čaje a kávy se pozvolna vytvořil každodenní rituál uvolňující tělo i mysl. Použití kvalitních surovin pro přípravu jde ruku v ruce s designovými konvicemi na čaj a pomůckami pro přípravu čaje lahodícími oku.

 
Jak vybrat správnou sklenici na víno?

Jak vybrat správnou sklenici na víno?

vyšlo 17.9.2014

Taky už jste někdy bezradně stáli před policí se sklenicemi na víno a přemýšleli, k čemu je tolik různých tvarů a velikostí? Vybrat si tu správnou je trochu věda, ale víno z ní chutná podstatně lépe. Co tedy nabízí trh a jaké máte možnosti? Jaký je rozdíl mezi tvary? Pojďme se na to podívat.

 
Nábytkové kování do kuchyně - volte pouze originál, ne kopie z Asie

Nábytkové kování do kuchyně - volte pouze originál, ne kopie z Asie

vyšlo 25.8.2014

Toužíte po nové kuchyni a už jste absolvovali veškeré kroky pro přípravu výroby. Prošli jste si kuchyňská studia, vybrali kvalitní materiály, které také cenově odpovídají prezentované kvalitě. To se týká i sofistikovaných řešení nábytkového kování.

 
Multifunkční hrnec FLAVOUR SAVOUR od britského výrobce Morphy Richards

Multifunkční hrnec FLAVOUR SAVOUR od britského výrobce Morphy Richards

vyšlo 18.7.2014

Mne osobně i mé přátele minulý víkend tento produkt učaroval, kdy jsem ho na poslední chvíli vzal do auta na prodloužený víkend s přáteli. Ačkoli jsme se tam restauračně stravovali, tak nebylo nic příjemnějšího, než namísto vařiče a hrnce použít tento přístroj.

 
Vybíráme obklady do kuchyně – klasické obkladačky nevycházejí z módy

Vybíráme obklady do kuchyně – klasické obkladačky nevycházejí z módy

vyšlo 16.7.2014

Aby se nám vybrané obkladačky, které jsme se rozhodli pořídit do nové či rekonstruované kuchyně, neokoukaly už po prvním roce, je potřeba je pečlivě vybrat. Jenomže co je důležitější, materiál, barva, nebo se máme řídit podle pořizovací ceny? Jaké keramické obklady jsou dnes moderní? A jak se vůbec dlaždičky obkládají?

 
Jak vybírat zahradní sušáky na prádlo?

Jak vybírat zahradní sušáky na prádlo?

vyšlo 30.6.2014

Každý se jednou musí postavit problému, co s vypraným prádlem. Je lepší je sušit venku nebo vevnitř? Pokud nedisponujete nadbytečným volným prostorem v interiéru, máte malou koupelnu nebo se vám prostě líbí romantická představa vypraného prádla vlajícího na čerstvém vzduchu, sáhnete po venkovním sušáku. Pojďme se podívat, co je v dnešní době na trhu.

 
Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

Drátěný program UVAX – dejte kuchyni řád

vyšlo 19.6.2014

Snad v každé kuchyni či koupelně občas bojujeme s nedostatkem odkládacího prostoru. V těchto chvílích si říkáme, že už konečně musíme pro všechno to náčiní najít stálé místo, aby bylo uloženo přehledně a bylo vždy po ruce. Tento problém nám pomůže vyřešit drátěný program, který je velmi praktický a stane se i vkusným doplňkem interiéru.

 
Lisy na ovoce a zeleninu. Ideální pomocník na léto!

Lisy na ovoce a zeleninu. Ideální pomocník na léto!

vyšlo 16.6.2014

Letní období je sezónou čerstvého ovoce a zeleniny. Šťáva získaná z čerstvých plodů patří k nejlahodnějším nápojům, které si lze představit. Ovocná šťáva, kterou si připravíte doma je mnohem výživnější a lahodnější než ta, kterou si koupíte v obchodě v krabici.

 
Máte pochyby ohledně nezávadnosti  vody? Zkuste filtrační lahve

Máte pochyby ohledně nezávadnosti vody? Zkuste filtrační lahve

vyšlo 21.5.2014

Neplaťte už více za balenou vodu! Řešením, jak získat kvalitní, čistou a chutnou vodu přímo z vašeho kohoutku, jsou nejen známé filtrační konvice, ale také nové filtrační lahve. Díky nim si můžete pitnou vodu dopřát kdykoliv a kdekoliv. Šetříte nejen peníze, ale také životní prostředí – přírodě ulevíte o stovky vyhozených PET lahví ročně.

 
ETA, výkonné vysavače s bohatým příslušenstvím

ETA, výkonné vysavače s bohatým příslušenstvím

vyšlo 23.4.2014

Potřebujete vysavač s extra silným výkonem? Nebo, chcete vysávat a mít doma stylového pomocníka s bohatým příslušenstvím a nějakou tou vychytávkou navíc? ETA ve svém portfoliu produktů z kategorie vysavačů nabízí jedinečné produkty pro úklid vašeho domova – ETA Belo a ETA Novel.

 
< 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 >
Blum

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE CLEAR UV

Transparentní lepidlo na bázi MS polymerů je pro exteriér jako stvořené. 100 % UV odolnost a mrazuvzdornost vám umožní použití jak v interiérech, tak především v exteriérech. Pružnost, pevnost a chameleon efekt jsou jeho hlavní výhody. Je ideálním pomocníkem pro lepení skleněných prvků.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

DLAŽDICE, KTERÁ HÝČKÁ VAŠI TERASU

Užijte si pohodové dny na vaší terase s rodinou a přáteli. K dokonalé atmosféře přispěje Semmelrock dlaždice CARATsantino s jemnou povrchovou úpravou, která je velmi příjemná při chůzi naboso.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.