Garland RPM 5135

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Formy na pečení dortů, chleba i pečiva

Formy na pečení dortů, chleba i pečiva

vyšlo 7.2.2011

Tvary forem na pečení sice podléhají do jisté míry módním trendům, mnohem více však hospodyňky oceňují nové materiály forem a jejich vlastnosti. V prodejnách domácích potřeb a na internetu se tak vedle kameniny a smaltovaného plechu setkáváme se silikonem, teflonem, titanem a jinými antiadhezními povrchy. Zda nám do oka padne tradiční srnční hřbet nebo spíše medvídek, je čistě otázkou osobního vkusu.

 
Podnosy, tácy a tácky

Podnosy, tácy a tácky

vyšlo 28.1.2011

Snad v každé domácnosti se najde nějaký ten podnos nebo tác. Většinou je vytahujeme pouze při nějakých příležitostech, kdy chceme pohostit návštěvu nebo větší počet lidí. Pokud vám tento praktický pomocník v domácnosti ještě chybí, vydejte se na nákupy. Vybírat můžete z nejrůznějších tvarů, velikostí, materiálů i barev.

 
Malé spotřebiče do malé kuchyně

Malé spotřebiče do malé kuchyně

vyšlo 24.1.2011

Jestliže také patříte k majitelům nepříliš velké kuchyně, jistě už jste se pozastavili nad tím, jak tuto místnost zařídit, aby byl vhodně využitý každý centimetr daného prostoru. Největším problémem bývají rozměrné kuchyňské spotřebiče, proto bychom jejich nákup neměli uspěchat a vybrat takové, které zohledňují stísněné prostory.

 
Broušení keramických nožů

Broušení keramických nožů

vyšlo 13.1.2011

I sebeodolnější a skvěle nabroušený keramický nůž se častým užívání opotřebovává a tak je potřeba jej alespoň jednou za tři roky nabrousit. Jestliže nůž používáme každý den, může u něj po několika letech , při nevhodném používání i několika týdnech, dojít ke ztupení čepele, v horším případě dokonce k jejímu mechanickému poškození.

 
Jogurtovač aneb jogurt si můžete udělat i doma

Jogurtovač aneb jogurt si můžete udělat i doma

vyšlo 10.1.2011

Patříte mezi milovníky jogurtů? I když je na našem trhu nabídka jogurtů skutečně pestrá, možná máte občas pocit, že nemáte přehled, co vše vlastně vámi koupený jogurt obsahuje, zda je kvalitní, často vám jistě přijde i zbytečně drahý a možná dáváte přednost takovým příchutím, které neseženete v obchodech vůbec. Pak není nic jednoduššího, než si pořídit domů jogurtovač a pustit se do výroby jogurtů přesně podle vašich představ a chuti.

 
Horkovzdušná fritéza – revoluční zdravé fritování

Horkovzdušná fritéza – revoluční zdravé fritování

vyšlo 5.1.2011

Pokud také nedokážete odolat zlatavým hranolkům či smaženým kuřecím kouskům a poté si vyčítáte, že jste snědli něco tak nezdravého, máme pro vás dobrou zprávu! Své chutě už nemusíte držet na uzdě. Díky horkovzdušné fritéze si můžete pochutnávat na smažených jídlech a vyhnout se přitom přepálenému tuku i zbytečným kaloriím. Nevěříte?

 
Dózy na potraviny - uchovávejte potraviny kvalitně a zdravě

Dózy na potraviny - uchovávejte potraviny kvalitně a zdravě

vyšlo 4.1.2011

Uskladnit potraviny tak, aby vydržely co nejdéle čerstvé a aby byly uchovány bezpečně, bez rizika napadení bakteriemi nebo plísněmi už dnes není nikterak složité. A rovnou můžete zapomenout na plátěné, igelitové nebo papírové pytlíčky či staré použité krabice.

 
Madla a úchytky - nezanedbatelné kuchyňské doplňky

Madla a úchytky - nezanedbatelné kuchyňské doplňky

vyšlo 3.1.2011

Ačkoliv je v kuchyni bereme do rukou asi úplně nejvíce a nejčastěji, jen málokdy jim věnujeme přílišnou pozornost. A to je škoda, protože madla a úchyty nejsou jen důležitou funkční součástí nejrůznějších skříněk a šuplíků, ale také velmi dekorativním prvkem našich příbytků, které mohou celkový dojem v kuchyni i dalších místnostech výrazně pozvednout a dokreslit.

 
TRACHEA – nábytková dvířka No.1

TRACHEA – nábytková dvířka No.1

vyšlo 14.12.2010

Značka není jen logo výrobce. Mnohem důležitější je její obsah. Tedy to, co si pod ní zákazníci představují a jak ji vnímají. Prověřenou tradiční značku totiž chápeme současně i jako punc kvality konkrétního výrobku.

 
Vybíráme sušičku prádla

Vybíráme sušičku prádla

vyšlo 7.12.2010

Možná už jste si při další hromadě prádla, které jste právě sundali ze sušáku a další várku na něj navěsili, povzdechli, o kolik jednodušší by to bylo, kdyby bylo prádlo hned suché. O sušičce jste sice slyšeli, ale máte možná stále pocit, že to je jen nadstandardní vybavení, které vám k ničemu nebude. Opak je však pravdou.

 
HANÁK NÁBYTEK a. s. – design a kvalita generacím

HANÁK NÁBYTEK a. s. – design a kvalita generacím

vyšlo 1.12.2010

Chystáte se zařizovat dům či byt a hledáte vhodného výrobce nábytku, který by vám nabídl nejen moderní, ale také kvalitní a funkční nábytek? Vsaďte na českou kvalitu! Společnost HANÁK NÁBYTEK, a. s. je výrobcem zakázkového nábytku a nabízí kuchyně různých stylů, jídelny, ale také obývací pokoje, ložnice i šatny. Vybere si opravdu každý.

 
Drtiče odpadků jsou ekologické a zajistí vám komfort

Drtiče odpadků jsou ekologické a zajistí vám komfort

vyšlo 25.11.2010

Větší pohodlí a čistotu, snadnější úklid, žádný nepříjemný zápach v bytě, o polovinu nižší frekvenci vynášení odpadkového koše, který zůstává stále suchý... Takové jsou výhody drtiče organického odpadu, který je možné namontovat na nový i starší výtokový otvor dřezu. Zhruba poloviny odpadků vyprodukovaných domácností se pak zbavujete tak, že je rozdrcené jednoduše spláchnete přes dřez do kanalizace.

 
Dřevo v kuchyni

Dřevo v kuchyni

vyšlo 19.11.2010

Ačkoliv kuchyně procházejí v posledních letech nejrůznějšími módními trendy a do popředí se dostávají materiály jako je kov, sklo, nebo plast, dřevo má v srdcích našich domovů přes všechny změny a běh času stále své nezastupitelné místo. A není divu. Dřevo je totiž materiál nadčasový, díky němu vypadá prostor kuchyně a nejen ten útulně a teple.

 
Skladování a převoz dětských pokrmů

Skladování a převoz dětských pokrmů

vyšlo 16.11.2010

Procházku do parku i delší cestu si dnes maminky už mohou hezky užívat i se zcela malými dětmi, batolaty či kojenci. S moderními novinkami určenými pro převoz pokrmů pro ty nejmenší cestovatele to bude hračka i pro jejich maminky. Současný trh i nabídka internetových obchodů zaměřených pro dětské potřeby je široký a je z čeho vybírat.

 
Žehličky pro snadné a rychlé žehlení

Žehličky pro snadné a rychlé žehlení

vyšlo 5.11.2010

Při výběru a nákupu žehliček by měli poradit kvalifikovaní prodavači elektro-obchodů, ale mnohdy tomu tak není. Na internetu se naštěstí objevují stránky, kde kromě nabídky zboží existují i poradny, kde se dovíte spoustu užitečných rad s možností svůj konkrétní dotaz napsat do diskuze. My vám přinášíme souhrn nejnovějších poznatků.

 
Zdravé vaření v nádobí s keramickým povrchem

Zdravé vaření v nádobí s keramickým povrchem

vyšlo 27.10.2010

Kvalitní nádobí s keramickým povrchem spojuje výhody nezničitelnosti litinového nebo nerezového nádobí, a přitom se snadno udržuje jako nádobí s teflonovým povrchem. Navíc působí esteticky jak na sporáku, tak i na slavnostně prostřené tabuli.

 
Robotické vysavače uklidí za vás

Robotické vysavače uklidí za vás

vyšlo 26.10.2010

S robotickými vysavači se jednou pro vždy změní způsob uklízení podlahových ploch v interiérech vašich domovů. Jejich čistící technologie, senzory detekce nečistot a účinné úklidové programy se postarají zcela samostatně o špinavou práci ve vaší domácnosti.

 
< 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 >
Blum inspiration 3

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ PLOTOVKY Z „TRAPLASTU“

Nemáte zatím žádnou zkušenost s plastovými plotovkami z materiálu Traplast™? Chtěli byste si prohlédnout plastovou plotovku ve vybrané barvě? Objednejte si vzorek zdarma.

 

Terakotový pomalý hrnec JATA

Užijte si chutné a pomalé vaření v pomalém hrnci JATA JEOL2145. Jednoduše zvládnete zdravě připravit pokrm pro 5–6 osob. Je schopen přípravy jídla na nízkou i vysokou teplotu a zvládne i udržování teploty vařeného jídla.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Nábytek na balkon Adriana 1+2

Elegantní set dvou křesel a stolku skvěle doplní čtecí koutek v obýváku nebo posezení s kávou na terase. Jednotný design usnadní práci při plánování interiéru a kombinace černé barvy se světlým ratanem vytváří moderní vzhled, který vypadá skvěle jednoduše všude.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.