Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Nová řada zásuvek BLUM LEGRABOX pure - elegance v pohybu pro každý nábytek

Nová řada zásuvek BLUM LEGRABOX pure - elegance v pohybu pro každý nábytek

vyšlo 16.4.2014

Přímočarý, štíhlý a obzvlášť minimalistický design – takto prezentuje rakouský výrobce nábytkového kování Blum novou řadu zásuvek – systém LEGRABOX pure.

 
Parní čističe zničí bez chemie zažrané nečistoty i bakterie

Parní čističe zničí bez chemie zažrané nečistoty i bakterie

vyšlo 7.3.2014

Chcete mít doma dokonale čisto, zbavit se mastnoty, zašlé špíny, vodního kamene a bakterií? Pokud máte parní čistič, nemusíte běhat s hadrem a kupou čisticích prostředků, aby byl výsledek vašeho snažení trochu poznat. Jak vlastně parní čističe fungují a na co všechno se dají použít?

 
Kvalitní mixér zvládne rozmixovat i syrovou mrkev

Kvalitní mixér zvládne rozmixovat i syrovou mrkev

vyšlo 25.2.2014

Mixér je skvělý pomocník, který nám výrazně usnadní práci v kuchyni. Vždy bez problémů rozmixuje a naseká, co je potřeba. Jenomže jaký mixér vybrat? Tyčový, stolní, barový, nebo raději multifunkčního robota? Stačí vám, když rozmixuje zeleninovou polévku, nebo od něj očekáváte ještě něco víc?

 
Nahradí bioplasty klasické plasty?

Nahradí bioplasty klasické plasty?

vyšlo 19.2.2014

Plasty jsou nedílnou součástí našeho života a Země je jimi doslova zaplavena. Z toho důvodu bylo potřeba vymyslet materiál, který se svým vzhledem bude běžnému plastu podobat, ale bude vyroben z obnovitelných zdrojů a nebude tak zatěžovat přírodu. Tím materiálem je bioplast, který kromě toho, že se sám rozloží, má ještě spoustu dalších výhod.

 
French press není obyčejný kávovar

French press není obyčejný kávovar

vyšlo 20.1.2014

Jednoduchost a elegance. To jsou asi hlavní výhody přípravy kávy v takzvaném french pressu. Dříve se jim říkalo také cafeolette, plongeur nebo cafeti re piston. Někdo však o něm mluví jen jako o obyčejném kávovaru.

 
Trendy současných kuchyní

Trendy současných kuchyní

vyšlo 10.1.2014

Kuchyně v současnosti již neslouží jen k přípravě jídla, ale čím dál více se stávají také společenskými místnostmi, proto si na jejich vzhledu dáváme záležet. Současný trend kuchyňského designu je zaměřen na moderní jednoduchost a strohost, ale zároveň se vrací k venkovskému stylu. Čemu dáváte přednost vy?

 
Vánoční dárky pro milovníky retra

Vánoční dárky pro milovníky retra

vyšlo 20.12.2013

Také ještě řešíte dilema, co darovat vašim blízkým pod stromeček? Co takhle zkusit něco netradičního a pomocí retro dárků jim vykouzlit Vánoce s nádechem nostalgie? Vždyť retro je v kurzu již několik let a vypadá to, že jeho obliba ještě poroste. Co tedy můžeme milovníkovi starých časů vybrat?

 
Nahřívací deky do postele i k televizi

Nahřívací deky do postele i k televizi

vyšlo 17.12.2013

Zima je obdobím, kdy mnozí „teplomilci“ doslova trpí. Je jim chladno všude, venku i doma a zejména ženy trpí na neustále prochladlé končetiny. Pokud také patříte k těm, kdo se doma choulí k topení nebo na sebe vrství svetry, zkuste na zimu a chlad vyzrát jinak. Skvělým řešením jsou elektrické vyhřívací deky nebo nahřívací papuče.

 
Tipy na vánoční dárky pro milovníky čaje a kávy

Tipy na vánoční dárky pro milovníky čaje a kávy

vyšlo 16.12.2013

Také máte v rodině nebo mezi přáteli někoho, kdo nedokáže odolat vůni a hlavně chuti kávy? Kdo si rád připravuje kvalitní čaje z nejvzdálenějších koutů světa? V tom případě máte problém s vánočním dárkem vyřešen. Stačí vybrat nějaký netradiční hrníček, konvičku, kávovar, sadu na přípravu čaje, nebo přímo luxusní čaj či kávu a máte vyhráno.

 
Užiteční pomocníci pro vánoční pečení

Užiteční pomocníci pro vánoční pečení

vyšlo 6.12.2013

Možná se na pečení vánočního cukroví těšíte, možná je pro vás jen nutným zlem. Ať tak či onak, bez voňavého cukroví by nebyly ty správné Vánoce. Pokud se chystáte v nejbližších dnech pustit do díla, nebojte se vyzkoušet některé nové pomůcky, které vám práci velmi usnadní. Uvidíte, že vás pečení cukroví začne bavit a nebudete vědět, kdy přestat.

 
Malá pračka do malé koupelny nebo single domácnosti

Malá pračka do malé koupelny nebo single domácnosti

vyšlo 19.11.2013

Pokud velikost vaší koupelny vyžaduje, abyste v ní šetřili každým centimetrem, pak jistě při nákupu pračky upřednostníte model co nejmenších rozměrů. Je třeba zvolit pračku, která bude užší či mělčí. Obavy z toho, že bude mít horší výkon, nebo bude energeticky náročnější, než běžná pračka, mít nemusíte. Naopak lidé žijící sami s nimi spíše uspoří.

 
Nábytkové kování Blum přináší prostor do Vaší kuchyně

Nábytkové kování Blum přináší prostor do Vaší kuchyně

vyšlo 18.11.2013

Nová kuchyň by měla nejen dobře vypadat, ale musí být také praktická a poskytovat plnou funkčnost a komfort. S kováním Blum můžete získat prostor i tam, kde jste ho původně neplánovali.

 
Elektrická udírna – snadné a rychlé uzení

Elektrická udírna – snadné a rychlé uzení

vyšlo 12.11.2013

Vůni uzeného masa odolá jen málokdo. Dnes už nemusíme složitě hledat prostory ani si vyhrazovat dostatek času na jeho přípravu. K tomu, abychom si mohli pochutnat na dobře vyuzené klobáse, šunce či rybě nám totiž poslouží domácí elektrická udírna, v níž si připravíme jakýkoliv pokrm. Je to snadné, rychlé a výsledek stojí za to!

 
Antibakteriální dřezy aneb skutečná čistota v kuchyni

Antibakteriální dřezy aneb skutečná čistota v kuchyni

vyšlo 2.11.2013

Čistota a hygiena je zejména v kuchyni velmi důležitá. Součástí každé moderní kuchyně by tak měl být i antibakteriální dřez vyrobený z jemného granitu, který dokáže zlikvidovat až 98% bakterií přicházejících do styku s povrchem dřezu. Granitové dřezy jsou nově opatřovány jedinečnou antibakteriální úpravou pomocí nanotechnologií na bázi iontů stříbra.

 
JENA-nábytek – vybíráme kuchyňskou linku

JENA-nábytek – vybíráme kuchyňskou linku

vyšlo 30.10.2013

Rozhodli jste se pro nákup nové kuchyňské linky a řešíte otázku, jak by vlastně měla vypadat? Jelikož je pořízení kuchyňské linky dlouhodobou investicí, je třeba zvážit všechny důležité aspekty. Na co se tedy při výběru kuchyňské linky zaměřit, abychom získali skutečně praktický a funkční prostor, kde budeme mít vše po ruce a kde bude radost vařit?

 
Jak vyřešit rohové skřínky a šuplíky v kuchyni

Jak vyřešit rohové skřínky a šuplíky v kuchyni

vyšlo 2.10.2013

Aby byla kuchyň dokonale funkční, měly by být jednotlivé věci v ní a kuchyňské náčiní dobře dostupné. Kuchyňská linka by měla umožňovat prakticky využívat veškerý prostor. Jak to ale udělat v případě rohové kuchyně? O přehledné uložení a dobrou přístupnost věcí v rohových skříních se postarají výsuvné systémy.

 
Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

Skleněné obklady nejen do koupelny a kuchyně

vyšlo 30.9.2013

Sklo je moderním, elegantním a především také praktickým materiálem, který se skvěle hodí do každého interiéru. V poslední době je čím dál častější jeho použití coby obkladového materiálu stěn. Použití je téměř univerzální, záleží jen na naší fantazii. Skleněné obklady se stanou kvalitní a velmi atraktivní interiérovou dekorací, která prosvětlí daný prostor a opticky jej zvětší.

 
< 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 >
Blum

Reklama

Náš tip

Aku minipila GTA 26

Šikovný pomocník i na vaši zahradu nyní v akci. Dvořák sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE MULTI

Na MAMUT GLUE Multi je nejlepší jeho všestrannost. Lepí a tmelí totiž zároveň. A také díky tomu šetří váš čas i náklady.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ EXTERIÉROVÉ ŽALUZIE

Šikmá okna jsou jedinečný a krásný doplněk. S šikmými venkovními žaluziemi se navíc nebude interiér přehřívat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.