IP Polná LB Zateplete strop 2

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Poradna - granitové dřezy levně

Poradna - granitové dřezy levně

vyšlo 25.9.2013

V prvé řadě si je třeba dát pozor na slovo levně, nejlevněji atd…

 
Zásady zařizování kuchyní

Zásady zařizování kuchyní

vyšlo 25.9.2013

Kuchyně mají nejen krásně vypadat, musí také dobře fungovat a hlavně být praktické. Každá kuchyň by měla být ušitá na míru. Měla by odpovídat způsobu tvorby pokrmů, obrazem stylu a rytmu bydlení. Rozhodující je četnost vaření, způsob vaření, počet osob a pak pochopitelně velikost prostoru. Uspořádání kuchyně chce důkladnou přípravu, kterou je vždy dobré probrat s odborníkem.

 
Kuchyňská linka - klíčová část vybavení interiéru

Kuchyňská linka - klíčová část vybavení interiéru

vyšlo 20.9.2013

Nejste již spokojeni se stavem Vašeho bytu? Pohráváte si s myšlenkou na změnu třeba v kuchyni? Jste příliš časově vytíženi na to, abyste celý průběh rekonstrukce bytu zvládli sami? Načerpejte informace, ptejte se, nechejte si poradit a vysvětlit nové trendy v designu, materiálech i prostorových záludnostech.

 
Barové pulty a židle můžou pohodlně nahradit i jídelní stůl

Barové pulty a židle můžou pohodlně nahradit i jídelní stůl

vyšlo 3.9.2013

Jednou z možností, jak prakticky využít prostor v kuchyni, je zabudování barového pultu do kuchyňské linky nebo jídelního koutu. Tato prostorově úspornější varianta jídelního stolu je u nás velmi populární a stala se trendem moderního bydlení. Stejně jako k jídelnímu stolu, je třeba i k barovému pultu vybrat pohodlné židle.

 
Termosky a termohrnky využijeme na cestách i při podzimním posezení na terase

Termosky a termohrnky využijeme na cestách i při podzimním posezení na terase

vyšlo 27.8.2013

V chladnějším období s sebou na výlety často vozíme termosky, díky kterým si můžeme dopřát hřejivý nápoj i po několika hodinách. Pokud byste však chtěli popíjet teplou kávu nebo čaj i při cestě do práce, pořiďte si praktický termohrnek. Doma zase jistě využijete termokonvici, která je nejen funkčním, ale také líbivým doplňkem domácnosti.

 
Jak vybírat a nakupovat myčku nádobí, abychom byli spokojení?

Jak vybírat a nakupovat myčku nádobí, abychom byli spokojení?

vyšlo 23.8.2013

Mytí nádobí je asi jednou z nejméně oblíbených činností, kterou však s nelibostí musíme dennodenně vykonávat. Pokud ovšem nemáme myčku nádobí... Tento užitečný pomocník šetří nejen náš čas, ale i peníze. Z tohoto důvodu se myčky nádobí staly jedněmi z nejoblíbenějších spotřebičů a jejich nákup se rozhodně vyplatí.

 
Čeká vás plánování nové kuchyně? Přijďte si k nám sestavit KUCHYŇ NA ZKOUŠKU

Čeká vás plánování nové kuchyně? Přijďte si k nám sestavit KUCHYŇ NA ZKOUŠKU

vyšlo 19.8.2013

A je to tu! Chcete řešit novou kuchyň a začínáte dávat dohromady svůj sen. Co když vše nedomyslíte do detailu a pak dojde k nepříjemnému překvapení nebo zklamání, až bude nová kuchyň stát u Vás doma? Pak je už těžké a nákladné na jejím uspořádání něco měnit.

 
Kuchyňská pracovní deska může mít mnoho podob

Kuchyňská pracovní deska může mít mnoho podob

vyšlo 11.8.2013

Za nejdůležitější prvek celé kuchyňské linky je považována kvalitní kuchyňská deska. Je bezesporu nejpoužívanější plochou v kuchyni, proto by měla vynikat skvělými užitnými vlastnostmi. Měla by být především funkční, mít přiměřený tvar, barvu a hlavně být vyrobená z vhodného materiálu s patřičnou povrchovou úpravou.

 
Digitálně ovládaný gril Intelligrill 48018  pro inteligentní grilování

Digitálně ovládaný gril Intelligrill 48018 pro inteligentní grilování

vyšlo 8.8.2013

Pokud vás mrzí, že se při grilování nemůžete věnovat přátelům či návštěvě, pořiďte si digitálně ovládaný kontaktní gril Intelligrill 48018 vybavený teplotní sondou. Využívá moderní technologie a tak umožňuje nadstandardně inteligentní grilování. Sonda se o vše postará, vy se tak můžete bavit s přáteli a společně si pak pochutnat na výtečném jídle.

 
Kupujeme mlýnek na maso

Kupujeme mlýnek na maso

vyšlo 3.8.2013

„Máma mele maso“ - tato věta se postupně vytratila nejen ze školních Slabikářů, ale i z mnoha českých domácností. Přitom varovné hlasy o neutěšitelném stavu mletého masa v našich supermarketech nijak neutichají, ba právě naopak.

 
Stylové i designové nádobky na olej a ocet

Stylové i designové nádobky na olej a ocet

vyšlo 22.7.2013

Olej a ocet jsou dochucovadla, která by stejně jako pepř a sůl neměla chybět na žádném jídelním stole. Položit je na stůl v lahvích, ve kterých jsme je koupili, by však nebylo zrovna estetické ani praktické. Proto je dobré si pořídit speciální nádobky na olej a ocet, které jsou nejen dekorativním, ale také účelným doplňkem každé kuchyně.

 
Praktické i veselé odkapávače na nádobí

Praktické i veselé odkapávače na nádobí

vyšlo 15.7.2013

Kdo má rád v kuchyni pořádek a věci na svém místě, určitě ocení takového pomocníka, jako je odkapávač na nádobí. Nejenže je umyté nádobí kam uložit, ale navíc vám odpadává starost s jeho utíráním. Dnes je možné nakoupit odkapávače z nejrůznějších materiálů, jako je nerez, plast a skvělé jsou i odkapávače drátěné.

 
Stylový jídelní nábytek

Stylový jídelní nábytek

vyšlo 27.6.2013

Ačkoli je dnes jakýmsi pomyslným středem domácnosti obvykle obývací pokoj se zábavním centrem, kterým bývá televize, případně další elektronika pro trávení volného času, přesto se říká, že srdcem domova je kuchyně a tím potažmo také jídelna. Je tedy vhodné mít jídelnu, nebo spíše jídelní kout správně zařízený a to nejen funkčně, ale také stylově, abyste se v něm mohli s rodinou cítit dobře.

 
Drátěný program do kuchyně, koupelny i předsíně

Drátěný program do kuchyně, koupelny i předsíně

vyšlo 19.6.2013

Skvělým řešením, jak ušetřit čas i místo ve vaší kuchyni, je drátěný program. Umožňuje totiž kuchyň přehledně uspořádat, je praktický a navíc i dobře vypadá. Pomůže vyřešit problém s nedostatkem odkladného prostoru a zajistí, že budete mít potřebné věci vždy po ruce. Drátěný program by tak v žádné moderní kuchyni rozhodně neměl chybět.

 
Vinný sklep v bytě?

Vinný sklep v bytě?

vyšlo 7.6.2013

Kvalitní vína jsou dnes samozřejmou součástí našeho stolování. Takové víno si vyžaduje péči – a tu mu dnes můžeme snadno dopřát i doma. Bez ohledu na to, zda bydlíme v rodinném domě se sklepem nebo v cihlovém činžáku, kde do sklepa zatéká či ve vysušeném panelovém domě. Jak na to?

 
Lékárnička v domácnosti: Bezpečnost pro vaši rodinu je nejdůležitější

Lékárnička v domácnosti: Bezpečnost pro vaši rodinu je nejdůležitější

vyšlo 5.6.2013

Proč si pořídit domácí lékárničku? Jistě to i vy znáte z vlastní domácnosti. Vaříte, uklízíte, opravujete, máte spoustu práce kolem domácnosti, abyste připravili příjemné prostředí pro bydlení. V takovýchto chvílích se občas stane, že při malé nepozornosti zakopnete, upadnete či se jinak zraníte. Automaticky sáhnete po dezinfekci a náplasti, které naleznete v domácí lékárničce.

 
Filtrační konvice na vodu - používat je, když je voda z kohoutku nezávadná?

Filtrační konvice na vodu - používat je, když je voda z kohoutku nezávadná?

vyšlo 27.5.2013

Oblíbenost filtračních konvic na vodu v poslední době stoupá. Ať už to je dáno prostě jenom tím, že chceme být za každou cenu trendy, nebo faktem, že mnoho domácností trpí pitnou vodou pochybné kvality, poptávka se zvyšuje a nabídka s ní. Co je na trhu za novinky a k čemu je taková konvice vůbec dobrá?

 
< 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 >
Blum inspiration 3

Reklama

Náš tip

Vertikutátor STIHL RLE 240

Oblíbený vertikutátor od firmy STIHL máme nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE HIGH TACK

Využijete ho všude tam, kde potřebujete něco rychle přilepit a nemůžete předmět z jakýchkoliv důvodů zatížit, než lepidlo vytvrdne. Lepidlo MAMUT GLUE High Tack nahrazuje hřebíky, šrouby a nýty.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.