Garland RPM 5135

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Elektrický gril a domácí grilování

Elektrický gril a domácí grilování

vyšlo 12.10.2010

Pokud patříte mezi milovníky gurmánských specialit podávaných z rozpáleného grilu, pak už nemusíte čekat na teplé letní večery, abyste své chutě uspokojili. Jednoduše si pořiďte elektrický gril domů a párty s přáteli a chutným pokrmem může začít.

 
Dózy Freshbox - to je moderní způsob uchovávání potravin

Dózy Freshbox - to je moderní způsob uchovávání potravin

vyšlo 6.10.2010

Freshbox usnadní a zjednoduší skladování čerstvých pokrmů a ze současné nabídky si vybere skutečně každý. Pestrý výběr dóz nejrůznějších tvarů a rozměrů je uzpůsoben tak, aby vyhověl individuálním potřebám každého z nás. Freshboxy splňují ty nejnáročnější testy a certifikáty kvality.

 
Kam pro kvalitní kuchyňský dřez na internetu?

Kam pro kvalitní kuchyňský dřez na internetu?

vyšlo 4.10.2010

Kuchyňský dřez je jedna z nejexponovanějších částí kuchyně, bylo řečeno mnohokrát. Je zřejmé, že moderní kuchyňský dřez a jeho okap se stávají plnohodnotnou pracovní plochou s lepšími vlastnostmi než obvyklá pracovní deska. Platí to zejména pro originální německé granitové dřezy.

 
Dvířka do exkluzivního světa

Dvířka do exkluzivního světa

vyšlo 1.10.2010

Věci, které používáme denně a naprosto automaticky, zevšední tak, že je vlastně nevnímáme. Typickým příkladem jsou nábytková dvířka. Jsou to prostě … dvířka. A přitom ovlivňují vzhled našeho bydlení zásadním způsobem.

 
Kuchyně v retro stylu

Kuchyně v retro stylu

vyšlo 16.9.2010

Pod pojmem retro si každý z nás představí něco úplně jiného. Jisté je, že slůvko retro obecně označuje minulá období, avšak tak nějak se ustálilo spojení retro s šedesátými a sedmdesátými lety minulého století. A není divu, vždyť právě v těchto letech došlo k převratným změnám v bydlení a interiérových doplňcích.

 
Americká lednice nabízí stále dokonalejší vymoženosti

Americká lednice nabízí stále dokonalejší vymoženosti

vyšlo 14.9.2010

Americké lednice přinášejí do našich domácností kromě běžných funkcí klasické lednice také nejrůznější technické vymoženosti, které mění kvalitu v exklusivitu. Americké chladničky bývají vybaveny nápojovými stanicemi, osvětleným domácím minibarem nebo tvořiči ledu včetně sekáčku na něj. Novinou nejsou ani pivní pípy, zabudované rádio případně TV.

 
Odšťavňovače připraví fresh ovocné nápoje a koktejly

Odšťavňovače připraví fresh ovocné nápoje a koktejly

vyšlo 31.8.2010

Všichni dobře známe význam šťáv z čerstvého ovoce pro naše trávicí ústrojí. Výživoví odborníci radí častou konzumaci ovocných a zeleninových šťáv, protože jejich výživné i minerální látky včetně důležitých vitaminů jsou vstřebány do těla rychleji. Nejlepší jsou šťávy, které si připravíme doma sami pomocí odšťavňovačů a ovocných lisů.

 
HELPMATION – hygienické nakládání s odpadem

HELPMATION – hygienické nakládání s odpadem

vyšlo 24.8.2010

Bezdotykové odpadkové koše Helpmation nabízejí nejefektivnější způsob, jak snížit výskyt bakterií a to díky bezdotykovému víku. Koše Helpmation jsou praktické a hygienické řešení nejen pro domácnost a kancelář, ale také do míst, kde jsou kladeny vysoké nároky na hygienu a čistotu například nemocnice, ordinace, restaurace, hotely. Koše Helpmation umožňují snadný způsob, jak nakládat s odpadem.

 
Rychlovarná konvice nesmí v kuchyni chybět

Rychlovarná konvice nesmí v kuchyni chybět

vyšlo 17.8.2010

Bez rychlovarné konvice si už valná většina z nás svůj život vůbec nedokáže představit. Jednoduše zapnete tlačítko a za chvíli máte vroucí vodu, žádné složité přípravy a zdlouhavé čekání. I díky stálému zájmu zákazníků je jich na trhu celá řada v nejrůznějším barevném provedení, v různých velikostech a variantách.

 
Parní pračka vypere důkladněji, tišeji a s nižšími náklady

Parní pračka vypere důkladněji, tišeji a s nižšími náklady

vyšlo 10.8.2010

Parní pračky posouvají technologii praní zase o krok dále. Parní generátor těchto praček mění totiž vodu běžné teploty v páru. Technologie parního praní spočívá v tom, že pára přirozeně uvolňuje vlákna. Umožní tak pracímu prostředku proniknout více do hloubky a odstranit třeba i velmi odolné skvrny. Už si také nemusíte dělat starosti kvůli vysokým účtům za energie.

 
Minipub aneb domácí výčep může být i součástí lednic

Minipub aneb domácí výčep může být i součástí lednic

vyšlo 3.8.2010

Parné letní dny přivedou leckoho na nápad zajít na pivko do oblíbené letní hospůdky, ale co když to není z nějakého důvodu možné? Naštěstí už nejste odkázáni jen na „lahváč“ z lednice, případně na legendární 7. schod sklepa svého domova. Chuť dobře stáčeného piva v orosené sklenici si můžete dopřát i v pohodlí domova z minipubu.

 
Pultové neboli truhlicové mrazáky šetří energii i peněženku

Pultové neboli truhlicové mrazáky šetří energii i peněženku

vyšlo 27.7.2010

Pultové mrazáky mají svůj význam ve větších domácnostech, které často zpracovávají a uchovávají větší množství potravin, a nemusí to být jen přebytky ze zahrádky nebo zabijačkové sezónní zásoby. Mrazáky ocení všichni, kteří jsou zvyklí nakupovat v delších časových intervalech.

 
Vodní vysavače, mokré vysávání a šamponování

Vodní vysavače, mokré vysávání a šamponování

vyšlo 20.7.2010

Voda je nejznámější způsob odstraňování prachu připomínající přírodní efekt čistého vzduchu po dešti. Vysavače s vodním filtrem fungují tak, že vzduch s prachem nejprve cestuje hadicí do nádoby naplněné vodou. Ohromná vodní bouře vytvořená separátorem následně oddělí z nasátého vzduchu nečistoty.

 
Hrnky, hrnečky a bucláky

Hrnky, hrnečky a bucláky

vyšlo 19.7.2010

Hrnky patří docela jistě do každé domácnosti, bez nich by naše kuchyň nebyla kuchyní. Jejich rozmanité tvary a barvy už odnepaměti zdobí nejednu poličku. A i když se svět po celá staletí měnil a modernizoval, hrnky tu stále v mírných obměnách zůstávají.

 
Do kuchyně vtrhnul umělý kámen

Do kuchyně vtrhnul umělý kámen

vyšlo 14.7.2010

Zvažujete koupi kuchyně a nevíte jakou si pořídit kuchyňskou desku? Doporučil bych vám umělý kámen. Jmenuji se Petr Geleta a jsem bytový designer. S umělým kamenem pracuji od svých začátků. Výhody, které vám tento jedinečný materiál nabízí, vám usnadní údržbu kuchyně a dodá ji punc výjimečnosti.

 
Domácí kontaktní grily nabízejí zdravější způsob grilování

Domácí kontaktní grily nabízejí zdravější způsob grilování

vyšlo 9.7.2010

Kontaktní grily se již staly nepostradatelnou součástí kulinářských sešlostí. Grilovat se v letním období dá ledascos a přitom grilování udělá z každého jídla událost. Nejen během hezkých letních večerů můžete s rodinou či přáteli opékat a pojídat, přičemž kuchařově fantazii se meze nekladou.

 
Jak pečovat o myčku nádobí

Jak pečovat o myčku nádobí

vyšlo 8.7.2010

Myčka na nádobí je v současné době nedílnou součástí mnoha domácností. Pro správnou údržbu a čištění myčky na nádobí se hned při koupi seznamte s pokyny výrobce, které bývají uvedeny v návodu k obsluze, případně se ptejte přímo prodejce. Podaří se vám tak snížit spotřebu elektřiny a zvýšíte tak životnost své myčky nádobí.

 
< 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 >
Blum

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ ZAHRADNÍ LAVIČKY Z „TRAPLASTU“

Lavičky jsou dodávány jako stavebnice vč. spojovacího materiálu. Snadno se čistí i zimu přečkají na zahradě. Jsou vhodné na zahradu i jako městský mobiliář. Nepotřebují žádnou údržbu.

 

STOLNÍ TERACOTA GRIL JATA GR 559

Využijte grilovací sezónu naplno se stolním teracotovým grilem Jata GR 559 vyrobeným ve Španělsku. Gril disponuje ručně vyráběnou 15 mm keramickou deskou s nepřilnavým povrchem odolným proti poškrábání. Plocha 46 x 28 cm zajistí kvalitní grilování pro všechny druhy mas s unikátní přírodní chutí.

 

Sprchový kout s mramorovou vaničkou

Akce! Sprchové kouty s kvalitní pevnou vaničkou z litého mramoru. Dlouhá životnost, prodloužená záruka a zaručená spokojenost. Provádíme demontáže starých sprchových koutů a montujeme nové po celé ČR.

 

Zahradní dřevěný set - stůl VIET a křesla LUCY

Zahradní sestava nábytku z akáciového dřeva pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní rozkládací stůl Viet akácie a 6x zahradní stohovatelné křeslo LUCY z akácie. Dlouhá životnost a nenáročná údržba.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

MARKÝZY WEINOR

Nekompromisně čistý design a kvalita markýz od top německého výrobce Weinor.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.