Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Český porcelán je znovu IN!

Český porcelán je znovu IN!

vyšlo 23.6.2016

Jídlo a pití patří ke každodenním činnostem v našem životě. Ovšem na čem pokrmy servírujeme a do čeho naléváme nápoje je velmi individuální. Neřešíte to nebo si chcete stolování užít?

 
Kuchyňská dvířka s protiotiskovou úpravou pro stále čistou kuchyň

Kuchyňská dvířka s protiotiskovou úpravou pro stále čistou kuchyň

vyšlo 11.6.2016

Výrobci moderních materiálů a povrchů do kuchyní se zaměřují nejen na vzhled, ale také na jejich odolnost, snadnou údržbu a materiály, na kterých se nedrží špína, a nezůstávají otisky prstů. Jednou z možností a také trendů je právě matný povrch kuchyňských dvířek s protiotiskovou úpravou.

 
Co všechno umí akumulátorové vysavače?

Co všechno umí akumulátorové vysavače?

vyšlo 9.6.2016

Komu se nechce kvůli každému drobnému smítku na zemi vytahovat klasický podlahový vysavač, může si pořídit vysavač akumulátorový. Jsou k dostání jak ve verzi tyčové, tak i ruční a oba dva typy díky své velikosti ušetří spoustu místa. Můžeme je použít na kuchyňské povrchy, sedací soupravy i podlahy a některé umožňují jak suché, tak i mokré vysávání.

 
Jaké vysavače jsou vhodné pro alergiky?

Jaké vysavače jsou vhodné pro alergiky?

vyšlo 25.5.2016

Alergií trpí téměř polovina Čechů, mnozí o tom dokonce ani neví. Nejčastěji jsou to potravinové alergie a alergie na prach, roztoče, zvířecí srst a pyly. Právě pro tuto skupinu alergiků je velmi důležitý pravidelný a důkladný úklid domácnosti. Jak tedy co nejvíce eliminovat alergeny v bytě?

 
Způsoby otevírání kuchyňských dvířek

Způsoby otevírání kuchyňských dvířek

vyšlo 23.5.2016

Při plánování kuchyně je nábytkové kování jednou z klíčových otázek. Od něj se totiž bude odvíjet způsob otevírání jednotlivých skříněk i volba úchytek. Jednou z možností a trendů posledních let je také nábytek bez úchytek. Pojďme se na problematiku otevírání kuchyňských skříněk a šuplíků podívat blíže.

 
Hipster – reliéfní dekory s metalickým nádechem

Hipster – reliéfní dekory s metalickým nádechem

vyšlo 4.5.2016

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh novinku – keramické obklady Hipster, které mají metalický dezén a zahrnují exkluzivní reliéfní dekorační prvky. Kresba na jednotlivých dekorech navozuje dojem jemných tahů štětcem na kamenný podklad. Abstraktní grafické efekty jsou vyvedeny v jemných barvách od světle šedé přes béžovou, modrou, fialkovou, pudinkovou až k sytě mandarinkové.

 
Pečící trouby – nové funkce, programy a vychytávky pro snazší pečení

Pečící trouby – nové funkce, programy a vychytávky pro snazší pečení

vyšlo 22.4.2016

Pečící trouby jsou dnes již vybaveny tolika funkcemi, že se s nimi v kuchyních dají dělat doslova kouzla. Díky novým funkcím a programům je příprava pokrmů hračka. Pečící trouby pochopitelně nenabízejí jen stabilní pečení, ale také předehřívání, grilování, rozmrazování anebo možnost udržet u pokrmů servírovací teploty. Jsou vybaveny rovněž dvěma typy samočištění, takže ani po přípravě jídla nemusíte trávit čas nad tím, abyste je opět uvedli do původního stavu.

 
Čistění kuchyně usnadní moderní materiály a povrchy

Čistění kuchyně usnadní moderní materiály a povrchy

vyšlo 12.4.2016

Čištění kuchyně, kuchyňské linky a spotřebičů je noční můrou každého, kdo pravidelně vaří a peče. Mastnota, na ní ulpívající prach, připálené zbytky jídla, občas něco ukápne, kam nechceme a tak podobně. Na snazší čištění kuchyně existuje řada čistících přípravků i speciálních pomocníků jako je třeba parní čistič. Na čistění a údržbu bychom však měli myslet už při plánování kuchyně - vhodně zvolenými povrchy, materiály a spotřebiči.

 
Skříň nejen na potraviny - SPACE TOWER

Skříň nejen na potraviny - SPACE TOWER

vyšlo 11.3.2016

Skříň, která poskytuje spoustu úložného prostoru, s možností variabilního pojetí vnitřku, a také přístupu k uloženým předmětům ze všech stran – to je SPACE TOWER firmy Blum. Máte výborný výhled ze všech stran. Pro bezúchytková čela jsou obzvlášť praktické oba způsoby otvírání od firmy Blum – mechanický i elektrický.

 
Teflonové formy a formičky nejen pro velikonoční pečení

Teflonové formy a formičky nejen pro velikonoční pečení

vyšlo 9.3.2016

Velikonoce patří spolu s Vánoci k nejrušnějším obdobím, co se týče vaření a pečení. Téměř každá hospodyňka peče velikonočního beránka, mazanec, často i perníčky nebo jiné drobné cukroví. Skvělým pomocníkem jsou teflonové formy s nepřilnavým povrchem, které usnadní nejen přípravu, ale také úklid kuchyně po pečení.

 
Hexagony letí - obklady Arte s plastickým povrchem

Hexagony letí - obklady Arte s plastickým povrchem

vyšlo 27.1.2016

Společnost Los Kachlos, jeden z největších českých prodejců a dovozců značkových keramických obkladů a dlažeb ze Španělska, uvádí na český trh novinku v podobě Shabby- Chic keramické mozaiky Arte. Obvyklé kostičky a obdélníčky v ní vystřídaly moderní tvary šestiúhelníků, které mají velmi přesné hrany, díky nimž po seskládání vytváří jednolitou plochu.

 
Jaké nářadí a náčiní by nemělo chybět v žádné kuchyni?

Jaké nářadí a náčiní by nemělo chybět v žádné kuchyni?

vyšlo 27.11.2015

V dnešním článku se podíváme na vychytávky do kuchyně, které usnadní každodenní rutinní práci. Zlepšováků a triků není nikdy dost. Navíc mnohdy nemusíte kupovat nic nového, spoustu chytrých nápadů lze předělat ze starého harampádí.

 
Solid surface – kreativní inovace ve světě obkladů

Solid surface – kreativní inovace ve světě obkladů

vyšlo 26.11.2015

Deskový materiál solid surface ocení především vyznavači minimalismu a čistých linií. Vlastnosti solid surface umožňují kreativní přístup v řešení interiéru či exteriéru, což dává architektům a designérům nové možnosti. Tento univerzální materiál zkrátka neklade žádné meze vaší fantazii.

 
Morphy Richards Multicooker 562000 - 10 funkcí v jednom hrnci

Morphy Richards Multicooker 562000 - 10 funkcí v jednom hrnci

vyšlo 27.10.2015

Pokud hledáte ideální spotřebič do malé kuchyně, chlapské nebo studentské domácnosti, právě jste ho našli. Multicooker zastane v kuchyni práci několika spotřebičů najednou – seká, mělní, vaří, smaží, dusí, míchá a peče. To vše s minimem úsilí, špinavého nádobí a spotřeby energie.

 
Digitální kuchyňské váhy pro opravdu přesné vážení

Digitální kuchyňské váhy pro opravdu přesné vážení

vyšlo 20.10.2015

Kuchyňská váha je nezbytným vybavením každé kuchyně. K tomu, abychom měli jednotlivé ingredience pro přípravu jídla zváženy opravdu přesně, nám pomůže jedině digitální kuchyňská váha. Tyto moderní typy vah se vyrábív mnoha designech, kromě klasických stolních vah jsou k dostání také váhy závěsné nebo ve „slim“ provedení.

 
Zásuvky bez úchytek s tlumeným zavíráním TIP-ON BLUMOTION

Zásuvky bez úchytek s tlumeným zavíráním TIP-ON BLUMOTION

vyšlo 23.9.2015

Pro pohodlné otvírání bezúchytkových čel nábytku má firma Blum, vedle systému elektrické podpory otvírání, mechanickou variantu: TIP-ON. Toto řešení je nyní k dispozici v kombinaci s tlumením BLUMOTION, pro zavírání měkce a tiše.

 
Revoluční novinka – snadný úklid s hadříkem Actifibre od Viledy

Revoluční novinka – snadný úklid s hadříkem Actifibre od Viledy

vyšlo 14.8.2015

Úklid domácnosti není obecně příliš oblíbenou činností, a proto se snažíme si jej maximálně zjednodušit a zefektivnit. Možná také patříte k těm, kteří mají v komoře celý regál čisticích prostředků a hadříků pro různé povrchy. Co byste řekli hadříku, který se hodí na všechny povrchy a vyčistí je opravdu dokonale a dokonce bez čisticího prostředku?

 
< 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 >
Blum

Reklama

Náš tip

Křovinořez STIHL FS 120

Oblíbený křovinořez STIHL FS 120 nyní se slevou 1 700 Kč.

 

MAMUT GLUE TOTAL

Hlavní devizou MAMUT GLUE Total je konečná pevnost 50 kg/cm2. Nejvíc se tedy hodí na místa, kde potřebujete pružný spoj s maximální pevností.

 

Umělé zelené stěny

Zelené stěny či vertikální zahrady jsou moderním designovým prvkem a současně i dokonalým řešením pro úsporu místa a vytvoření příjemného prostředí.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ PLISÉ ROLETY

Plisé lze zhotovit i v atypických tvarech. Ve většině případů jej lze na rozdíl od atypických hliníkových žaluzií kompletně stahovat a vytahovat.

 

DLAŽBA, KTERÁ OKOUZLÍ VAŠI ZAHRADU

S jarem přichází touha trávit více času na terase a zahradě. Nechte se inspirovat krásnou dlažbou, dlaždicemi, ploty a prvky zahradní architektury Semmelrock a splňte si sen o krásné zahradě.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.