Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Dokonale čistá okna s minimální námahou? Jedině s vysavačem na okna.

Dokonale čistá okna s minimální námahou? Jedině s vysavačem na okna.

vyšlo 10.9.2018

Mytí oken je neoblíbená leč nutná práce. I tuto činnost si lze s těmi správnými pomocníky ulehčit a zefektivnit. Jednou z nejžádanějších úklidových pomůcek je vysavač na okna, někdy nazývaný také jako aku stěrka na okna. Vileda nyní přichází s novinkou - vysavačem Windomatic s extra sacím výkonem, navíc v akčním setu.

 
Rady a tipy, jak z malé kuchyně vytěžit maximum

Rady a tipy, jak z malé kuchyně vytěžit maximum

vyšlo 13.8.2018

Nachází se ve vašem hnízdečku malá kuchyň? Nevěšte hlavu, i s malou kuchyní můžete zahrát velké divadlo, pokud se budete řídit několika osvědčenými tipy. Prozradíme vám, jak malou kuchyň opticky zvětšit a jak co nejefektivněji naložit s jejím prostorem tak, abyste se v ní cítili spokojeně, nejen při vaření.

 
Jak se zbavit zápachu z odpadkového koše?

Jak se zbavit zápachu z odpadkového koše?

vyšlo 10.8.2018

Přiznejme si, čas od času nám zkrátka v kuchyni něco zavání. Někdy jde o špatně uchovávané jídlo v lednici, jindy o ucpaný odtok, ale mnohem častěji nás nos zavede k jinému zdroji zápachu – k odpadkovému koši. Nejjednodušší je samozřejmě odpad vynést, ale co dělat, když se z koše line nelibé aroma i v případě, že je poloprázdný?

 
Jak uskladnit kolo - pověsit na zeď nebo na strop?

Jak uskladnit kolo - pověsit na zeď nebo na strop?

vyšlo 7.7.2018

Kdo nemá doma garáž, technickou místnost či dostatečně bezpečný sklep, jistě hledá místo, kde by mohl parkovat jízdní kolo, když jej zrovna nevyužívá. Nabízí se tedy otázka, jak co nejlépe uskladnit bicykl, aby doma nepřekážel? Existuje spousta možností – díky nejrůznějším stojanům a držákům ušetříte místo a kolo nepřijde k úhoně.

 
Kuchyňská linka na míru nebo hotová sestava?

Kuchyňská linka na míru nebo hotová sestava?

vyšlo 12.6.2018

Výběr kuchyňského nábytku je velmi důležitý zejména pro ty, kteří pravidelně vaří a tráví v kuchyni více času. Rozum nám velí nechat si vyrobit kuchyňskou linku na míru přesně podle našich představ. Pokud si ale vyberete dodavatele s dostatečně variabilní nabídkou, můžete si sestavit vhodnou kuchyni i ze sériově vyráběných dílů a výrazně tak ušetřit.

 
Co hýbe kuchyní? Nábytkové kování Blum pro tenká dvířka.

Co hýbe kuchyní? Nábytkové kování Blum pro tenká dvířka.

vyšlo 11.6.2018

Čelní plochy nábytku zeštíhlují. Firma Blum na to reaguje rozšířením svého sortimentu kování, které uvádí váš nábytek do pohybu. Jedná se o závěsy pro nábytková dvířka, výklopy pro horní skříňky, nebo zásuvky. Všechny tyto systémy mohou být nyní opatřeny čely nebo dvířky o tloušťce již od 8 mm.

 
Kuchyňské desky z přírodního kamene jsou odolné a krásné

Kuchyňské desky z přírodního kamene jsou odolné a krásné

vyšlo 10.5.2018

Pokud chcete mít v kuchyni originální a estetický prvek, který je zároveň plně funkční, sáhněte po pracovní desce z přírodního kamene, přesněji řečeno ze žuly, která je pro výrobu pracovních desek do kuchyně nejvhodnější.

 
3 rady, jak uspořádat spíž + 3 věci, které do ní nikdy nedávejte

3 rady, jak uspořádat spíž + 3 věci, které do ní nikdy nedávejte

vyšlo 27.4.2018

Co říká špajz o vašem životě – že jste dobře organizovaní, nebo je to trochu chaos? Naučíme vás, jak do spižírny vnést pořádek a systém. Stačí totiž znát pár fíglů a špajz bude v mžiku uspořádaný, praktický a krásně přehledný.

 
Mop Ultramat TURBO – perfektně čistá podlaha téměř bez práce

Mop Ultramat TURBO – perfektně čistá podlaha téměř bez práce

vyšlo 24.4.2018

Výrobce úklidových pomůcek Vileda přichází s další vylepšenou novinkou – mop Ultramat TURBO. Zdokonalený mechanismus ždímání usnadňuje vkládání a zlepšuje ždímání mopu. Dva druhy vláken lépe odstraňují nečistoty a zanechávají podlahu bez šmouh.

 
Žulové pracovní desky do kuchyně jsou téměř nezničitelné

Žulové pracovní desky do kuchyně jsou téměř nezničitelné

vyšlo 24.4.2018

Přírodní kámen je v interiérech velmi oblíbený nejen jako dlažba, ale využití najde i v kuchyních jako materiál na výrobu pracovní desky nebo obklad stěn. Nejčastěji se používá žula, neboť splňuje všechny požadavky, které na kuchyňskou desku máme – trvanlivost, odolnost a jedinečný design.

 
Cyklonové versus sáčkové vysavače – jak vybírat a na co se zaměřit?

Cyklonové versus sáčkové vysavače – jak vybírat a na co se zaměřit?

vyšlo 19.4.2018

Rozdíl mezi cyklonovými a klasickými sáčkovými vysavači je hlavně v tom, že ty cyklonové pracují bez sáčků. Rozdílů je ale mnohem více, a možná vás následující článek přesvědčí, že sáčkovým vysavačům už tak trochu odzvonilo. Jaká je tedy současná nabídka v oblasti vysavačů?

 
Léto se blíží, pozvěte přátele na grilování a pivní speciály

Léto se blíží, pozvěte přátele na grilování a pivní speciály

vyšlo 28.3.2018

Teplé letní dny se nezadržitelně blíží a s nimi i období grilování, na kterém nesmí chybět pořádná dávka piva. Proč to ale letos neudělat trochu originálnější? Až budete posílat pozvánku přátelům na zahradní party, nabídněte jim něco, co skutečně vzbudí jejich zvědavost. Další grilování spojte s ochutnávkou pivních speciálů.

 
Ultramax mop Microfibre 2 v 1 – dva druhy vláken pro efektivnější úklid

Ultramax mop Microfibre 2 v 1 – dva druhy vláken pro efektivnější úklid

vyšlo 12.3.2018

Při úklidu a mytí podlah chceme dosáhnout co nejlepšího výsledku a přitom vynaložit co nejméně námahy. Vileda přichází s vylepšenou novinkou – mopem Ultramax Microfibre 2 v 1 s dvěma druhy vláken a kbelíkem se zdokonaleným ždímacím košem.

 
Betonové pracovní desky - dlouhá životnost a osobitý design

Betonové pracovní desky - dlouhá životnost a osobitý design

vyšlo 15.2.2018

V českém designovém rybníčku se jedná o ještě ne plně zažitý trend, který svou osobitostí dokáže udělat z každé kuchyně originál. Betonové pracovní desky jsou zárukou kvality a můžete se spolehnout na to, že díky vlastnostem materiálu nebude nikdy žádný kus stejný.

 
Nápady pro praktické kuchyně

Nápady pro praktické kuchyně

vyšlo 15.1.2018

Kdy je kuchyň praktická? To rychle prokáže každodenní praxe, protože lidé používají kuchyně intenzivně a často. V průběhu našeho průzkumu potřeb a požadavků jsme u firmy Blum identifikovali tři aspekty praktických kuchyní: dobrý a plynulý průběh pracovních postupů, optimální využití úložného prostoru, vysoký komfort pohybu.

 
Jak zatočit s alergeny v každé domácnosti?

Jak zatočit s alergeny v každé domácnosti?

vyšlo 15.12.2017

Dýchat čistý a zdravý vzduch je důležité nejen pro alergiky. V dnešní době se hodně zaměřujeme na zdravý životní styl. Všichni, kteří se snaží žít zdravě, přemýšlí nad vyváženým jídelníčkem z kvalitních potravin a snaží se mít dostatek pohybu. Často opomíjeným faktem je, že dýcháme vzduch plný smogu, nečistot a alergenů. Přitom dýchání nás udržuje při životě.

 
Klimatizace pro domácí vinotéky

Klimatizace pro domácí vinotéky

vyšlo 6.12.2017

Pokud chcete doma skladovat víno, potřebujete k tomu vinotéku nebo ideálně vinný sklep. Díky vhodnému vybavení a klimatizaci nemusí být vytvoření vinného sklepa zas takovým oříškem, jak by se na první pohled zdálo. Víno potřebuje klid, chlad a vlhko a právě tyto optimální podmínky dokážou vytvořit speciální klimatizační jednotky pro vinné sklepy.

 
< 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 >
Blum Nový showroom

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

MASIVNÍ POSTEL

Masivní postel z dubu model JESSIE splní nejpřísnější nároky na retro design a moderní funkčnost ložnice z masivního dřeva. Právě díky tomuto materiálu je rám celé postele stabilní.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé stromy FLORUM

Přemýšlíte nad úpravou vašeho interiéru, terasy nebo zahrady? Chtěli byste ji dopřát něco netradičního, avšak nemáte mnoho času na její opečovávání? Využijte naši nabídku na umělé stromy.

 

BAREVNÉ TRENDY VE VENKOVNÍCH DLAŽBÁCH

Letošní barevné tóny jsou inspirovány návratem k přírodě. Barvy, jako např. lávově šedá melírovaná nebo grafitovorezavá vytvoří z Vaší terasy jedinečné místo k posezení a relaxaci.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.