Montkov - zárubně a dveře 2

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Designová tvář nábytku - kamenná dýha, HPL laminát a další materiály

Designová tvář nábytku - kamenná dýha, HPL laminát a další materiály

vyšlo 28.11.2017

Moderní kuchyně a nábytkové sestavy se vyznačují nejenom dokonale propracovanými detaily a sofistikovaným kováním, ale jejich kvalitu určuje především použitý materiál.

 
Kompaktní desky a jejich použití v interiéru i exteriéru

Kompaktní desky a jejich použití v interiéru i exteriéru

vyšlo 21.11.2017

Jedním ze zařizovacích předmětů v interiéru, ale i v exteriéru, například na zahradě či ve ve venkovní kuchyni, a podobně, jsou kompaktní desky. Jejich výběru věnujte náležitou pozornost, protože patří mezi značně zátěžové plochy.

 
Zahřejte se kávou a čajem ze stylových rychlovarných konvic

Zahřejte se kávou a čajem ze stylových rychlovarných konvic

vyšlo 3.11.2017

Již několik desítek let jsou nezbytnou součástí vybavení našich domácností mimo jiné i rychlovarné konvice. A je to naprosto pochopitelné. Dostaneme-li chuť na voňavou kávu anebo povzbuzující čaj, proč čekat čtvrt hodiny, než voda na plynovém vařič začne pobublávat, když v rychlovarné konvici je uvaření vody otázkou několika vteřin.

 
Rustikální kuchyně se hodí na chalupu i do novostavby

Rustikální kuchyně se hodí na chalupu i do novostavby

vyšlo 3.11.2017

Rustikální kuchyně máme většinou spojené se starými venkovskými domy a chalupami. I v novostavbě může vkusně navržená rustikální kuchyně působit jako klenot, zvláště pokud zapadá, do celkového pojetí domu. Jak tedy může vypadat rustikální kuchyně?

 
Výběr domácí vinotéky a lednice na víno

Výběr domácí vinotéky a lednice na víno

vyšlo 2.11.2017

Domácí vinotéky jsou tím nejlepším řešením, jak skladovat víno v optimálních klimatických podmínkách, pokud ovšem k tomuto účelu nevlastníte kamenný vinný sklípek na zahradě nebo v suterénu vašeho rodinného domu. Nač skladovat své víno v obyčejné chladničce, když můžete svou sbírku lahví rozšířit a mít ji neustále na očích v prosklené vitríně, která bude udržovat optimální teplotu pro degustaci v jakoukoliv roční dobu.

 
V novém školním roce „frčí“ zdravé domácí svačinky

V novém školním roce „frčí“ zdravé domácí svačinky

vyšlo 20.9.2017

Velká přestávka je tu, proto je čas na svačinku. Ideální je ta, která dobře vypadá, skvěle chutná, a navíc dodá školákům prospěšné látky a energii. Proto zaručenou jistotu představují domácí jogurty či tvarohy s cereálními vločkami. Máte obavu ze složité přípravy? Nemusíte! S výrobky z ORIONU – českého obchodu pro domácnost to zvládne snadno a rychle opravdu každá maminka nebo tatínek!

 
Potřebujete pomocníka pro úklid podlah? Jmenuje se Ultramax.

Potřebujete pomocníka pro úklid podlah? Jmenuje se Ultramax.

vyšlo 7.9.2017

Setřít podlahu jedním tahem, pokud možno bez zbytečné námahy a namáčení rukou je snem každé hospodyňky. Zvláště v domácnosti s malými dětmi nebo domácími mazlíčky je úklid podlahy téměř dennodenní činností. Zjednodušit si práci můžete výběrem vhodných pomocníků – mopů a kbelíků.

 
Actifibre – kouzelný mikrohadřík s aktivní absorpcí

Actifibre – kouzelný mikrohadřík s aktivní absorpcí

vyšlo 30.8.2017

Pro důkladný úklid potřebujeme kvalitní úklidové pomůcky – hadry, hadříky, houbičky a také čisticí prostředky. Existuje ale hadřík, který skvěle saje, dokonale čistí a vše zvládne i bez chemických čisticích prostředků. Jmenuje se Actifibre od Viledy.

 
Jak vybrat správnou sušičku potravin?

Jak vybrat správnou sušičku potravin?

vyšlo 25.8.2017

Sušičky ovoce slouží ke snížení obsahu vody v surovinách. Jedná se o způsob dlouhodobé konzervace, při které přesně víte, co sušené plody obsahují. Sušení potravin je mnohem zdravější a zároveň bezpečnější způsob uchovávání potravin. Sušené ovoce, zelenina, bylinky, maso nebo houby, si uchovají svou přirozenou chuť, vůni i obsah vitamínů a zdravých látek mnohem déle.

 
Inspirace pro výběr barových stoliček

Inspirace pro výběr barových stoliček

vyšlo 24.8.2017

Možná jste si už také položili otázku, jaké barové stoličky by se hodily k vašemu barovému pultu v kuchyni. Na výběr máte tolik možností, jen je třeba si umět tu kterou židličku představit právě na správném místě u vás doma. Abyste měli výběr o něco jednodušší, přinášíme dnes zajímavé typy barových stoliček, ať už těch tradičních, nebo nezvyklých. Prohlížejte, vybírejte, přemýšlejte a měřte. Konečný výběr bude na vás.

 
Dokonale čistá okna s vysavačem na okna Windomatic

Dokonale čistá okna s vysavačem na okna Windomatic

vyšlo 21.8.2017

Mytí oken je neoblíbená a také nevděčná práce. Déšť a prach zvenku, otisky dětských rukou zevnitř. Proto ani čerstvě umytá okna nevydrží dlouho čistá. Práci při mytí oken a dalších skleněných ploch si zjednodušíte díky vysavači na okna, který během několika sekund zanechá okna bez šmouh a podlahu bez kapek.

 
Vymazlená domácí dílna? Chce to solidní ruční nářadí a nástroje…

Vymazlená domácí dílna? Chce to solidní ruční nářadí a nástroje…

vyšlo 13.7.2017

Profesionální řemeslník dennodenně pečuje o nářadí a nástroje, které ho živí. Přesně ví, jaké nářadí si pořídit, je specialista, takže má zkušenosti. Některé přístroje používá zřídka, a stačí mu tedy základní typy, jindy sáhne po vysoce profesionálním kousku – i vyšší investice se mu vyplatí a velice brzy vrátí. Jaké nářadí bychom doporučili domácím kutilům?

 
TANDEMBOX aneb Jaký je trend u nábytkových zásuvek?

TANDEMBOX aneb Jaký je trend u nábytkových zásuvek?

vyšlo 30.6.2017

TANDEMBOX antaro, osvědčený Box systém z kovu, představuje velice široké spektrum využití: od standardních řešení až po speciální provedení a skýtá nejrozmanitější možnosti designu. TANDEMBOX antaro zaručuje čistou, jasnou a hranatou řeč tvarů – a je úplně jedno, zda jakožto otevřený kontejner s relingem nebo jako uzavřený korpus s bočními stranami v podobě zásuvných prvků. Všechny komponenty jsou z hlediska barevného provedení vzájemně sladěny. Čistý a minimalistický design, osvědčená technika. To je TANDEMBOX antaro.

 
3 tipy pro domácnost - Chytré doplňky do kuchyně

3 tipy pro domácnost - Chytré doplňky do kuchyně

vyšlo 14.6.2017

Chcete žít zdravě? Dát svému tělu to, co potřebuje a přitom si čas, strávený v kuchyni užít? Pak je ta správná chvíle pro seznámení se s doplňky, které vám pomohou. Šetří čas i peněženku, umožní vám věnovat víc času sobě a zjednoduší běžné.

 
SERVO-DRlVE flex firmy Blum - bezúchytkové otevírání lednic

SERVO-DRlVE flex firmy Blum - bezúchytkové otevírání lednic

vyšlo 5.5.2017

Blum přichází opět s chytrým řešením, tentokrát jako elektrickou oporu otevírání vestavných lednic a mrazniček. Otvírání se aktivuje jednoduše zatlačením do čelní plochy. Systém je možné využít také pro některé typy myček nádobí.

 
Snadný a účinný úklid s mopem Easy Wring Ultramat

Snadný a účinný úklid s mopem Easy Wring Ultramat

vyšlo 10.4.2017

Jaro je tradičně obdobím, když se příroda probouzí po zimě, venku se zelená tráva, všechno pučí a ptáci vesele zpívají. I my máme daleko více energie a s chutí a vervou se pouštíme do úklidu, úprav a renovací interiéru. Aby byl právě úklid co nejjednodušší, měli bychom se vybavit těmi nejlepšími pomocníky – kvalitními mopy a hadříky.

 
CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

CABLOXX - více designu pro uzamykatelný nábytek

vyšlo 27.3.2017

Rakouský specialista na výrobu nábytkového kování Blum rozšiřuje s novým centrálním zámkovým systémem oblast využití svých box-systémů a vodicích systémů. Tento sortiment poskytuje systémové řešené zavírání kontejnerů nezávislé na použití typu různých box-systémů. Pro výrobce to znamená: vše pohodlně, snadno a najednou.

 
< 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 >
Blum inspiration 2

Reklama

Náš tip

Zahradní traktor Husqvarna TC 114

Zbrusu nový zahradní traktor Husqvarna TC 114 nyní v akci. Dvořák - sekačky, pily.

 

MAMUT GLUE DISPER FIX

Kvalitní, rychlé a spolehlivé lepidlo využijete v dílně, domácnosti, garáži nebo i na pracovišti. Lepí většinu materiálů jako je dřevo, beton, kov, kámen apod.

 

UMĚLÝ "ŽIVÝ" PLOT a ZÁSTĚNY

Umělé zelené stěny jsou skvělým řešení pro ty, kteří potřebují rychle a efektivně vytvořit optický nebo hlukový předěl od sousedů, rušné ulice nebo vytvořit zajímavý zahradní prvek.

 

ŠIKMÉ A OBLOUKOVÉ SÍTĚ PROTI HMYZU

Ochrana proti hmyzu i do obloukových a šikmých oken.

 

HIGHLIGHT MEZI DLAŽBAMI

Letošní novinkou je dlažba Citytop Elegant kombi, ve výšce 6 cm se zámkem PaveLock® System, který zajistí požadovanou šířku spár a zamezí tak posunu nebo deformaci dlážděné plochy.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.