RONAL Bathrooms - Koupelny

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Domácí spižírna

Domácí spižírna

vyšlo 22.10.2008

Málokterá domácnost se obejde bez alespoň minimálních zásob, z nichž se vaří. Cukr, mouka, káva, koření, trvanlivé mléko, zelenina či konzervované produkty našly své místo v prostorné chladné spíži. V moderní době však „špajzka“ vypadá úplně jinak než za časů našich babiček.

 
Filtrační konvice odstraní chlor i změkčí vodu

Filtrační konvice odstraní chlor i změkčí vodu

vyšlo 18.10.2008

Voda z vodovodního kohoutku je sice velmi přísně kontrolována a je zdravotně nezávadná, mnohde se však lidé potýkají s její vysokou tvrdostí, která způsobuje usazování vodního kamene v kuchyňských přístrojích. Někomu také může vadit nepříjemný zápach a horší kvalita chuti vody zapříčiněná chlórem. Tyto problémy vám pomohou eliminovat či zcela odstranit filtrovací konvice.

 
Bez skla se v kuchyni neobejdete

Bez skla se v kuchyni neobejdete

vyšlo 8.10.2008

Je málo odolné, křehké, aby nepůsobilo ušpiněně, byť je čisté, musí se leštit a může vás i zranit, a přesto má v každé domácnosti své místo. Řeč je o skle. Sebehezčí originální plastové kelímky mohou jen těžko nahradit požitek, který při pití nabízí křišťálová číše.

 
Už víte, čím poteče voda do vašeho dřezu?

Už víte, čím poteče voda do vašeho dřezu?

vyšlo 5.10.2008

Nová kuchyňská linka dostává konkrétní podobu a vy stále nejste rozhodnuti, jakou dřezovou baterii si máte vybrat? Pokusíme se vám pomoci rozlousknout dilema, zda raději sáhnout po, v minulosti osvědčeném a dnes velmi působivém, „retro“ kohoutku, nebo vsadit na pohodlí páky.

 
Pořídili jste si už tepan? A víte vůbec, co to je?

Pořídili jste si už tepan? A víte vůbec, co to je?

vyšlo 3.10.2008

Omrzely vás barbecue párty? Hledáte něco nového, čím byste mohli na hosty při dalším domácím večírku zapůsobit? Zkuste Tepan Yaki – japonský vynález, který vás nezklame.

 
Vaření a stolování podle Feng-šuej

Vaření a stolování podle Feng-šuej

vyšlo 23.9.2008

Feng-šuej, kromě mnoha jiných věcí, zkoumá a popisuje energetické působení tvarů, barev a materiálů na člověka v prostoru a v čase. Stejný energetický účinek však na nás má strava, připravená našima rukama v kuchyni zařízené podle zákonitostí feng-šuej.

 
Keramické nože váš překvapí svými vlastnostmi

Keramické nože váš překvapí svými vlastnostmi

vyšlo 20.9.2008

Představte si nože, které nemusíte brousit dlouhé měsíce, a stále vydrží ostré po i při každodenním používání. Už po celá století je nám keramika dnes a denně nablízku. Díky moderním vyspělým technologiím, které se zrodily v rámci kosmických výzkumů, má však tento materiál tvrdost i trvanlivost mnohokrát větší než ocel.

 
Tajemství půvabu rustikální kuchyně

Tajemství půvabu rustikální kuchyně

vyšlo 10.9.2008

Rustikální je vlastně selský, chcete-li také tradiční nebo klasický. Kde jinde ve svém domově zažíváme chvíle pohody a klidu, než v kuchyni. Tady jsme si jako malí špunti hráli poblíž máminy sukně, později u kuchyňského stolu mastili domácí úkoly a tady voněly ty nejlepší buchty na světě.

 
Elegantní kuchyňský dřez udělá první dojem

Elegantní kuchyňský dřez udělá první dojem

vyšlo 28.8.2008

Jak už na první pohled zvýšit estetickou úroveň vaší kuchyně? Jak nezůstat v dávno překonaném pohledu na kuchyňský dřez? Jak při tom dbát na užitné vlastnosti i na estetické hledisko? Jakou kvalitu a značku koupit?

 
Výhody indukce aneb budoucnost studeného vaření

Výhody indukce aneb budoucnost studeného vaření

vyšlo 27.8.2008

Když před více než pěti lety výhod indukčního vaření začaly masově využívat světově proslulé restaurace, předpovídalo se, že až klesne jejich cena, zaplaví indukční varné desky kuchyně všech domácností. Cena klesla, žádná záplava se ale nekonala.

 
Potřebujete novou pračku? Už žádný hluk a vibrace

Potřebujete novou pračku? Už žádný hluk a vibrace

vyšlo 23.8.2008

Víte, co to znamená, když se řekne „šestý smysl“ nebo Fuzzy logic, co je to AquaSteam či BlueTouch? Nabízíme vám přehledný návod, jak se rychle zorientovat v současné nabídce automatických praček na našem trhu.

 
Rady pro údržbu chladničky a mrazničky

Rady pro údržbu chladničky a mrazničky

vyšlo 14.8.2008

Existuje několik rad, jak předejít problémům s údržbou chladničky a mrazničky, obzvláště v horkých letních dnech. Poradíme vám, jak na to.

 
Rýže snadno a rychle

Rýže snadno a rychle

vyšlo 3.8.2008

Hledáte ideální dárek a výborného pomocníka do každé kuchyně? Zkuste hit letošního roku - rýžovar.

 
Kuchyň jako ze škatulky

Kuchyň jako ze škatulky

vyšlo 29.7.2008

Na trhu dnes sice seženete nepřeberné množství čistících prostředků, vlhčených ubrousků, hadříků a jiných pomocníků speciálně přizpůsobených vždy na určitý typ povrchu, přesto byste měli mít na paměti i jistá pravidla přístupu k tomu či onomu použitému materiálu.

 
Vybíráte ledničku? Zásobník na led je již překonán

Vybíráte ledničku? Zásobník na led je již překonán

vyšlo 28.7.2008

Nedávno převratná novinka, úžasná funkce No Frost - neboli ledničky bez nutnosti odmrazování - je dnes již téměř samozřejmostí. A co je tedy u chladicích skříní hitem číslo jedna letos? Jsou to plně elektronicky ovládané spotřebiče nabízející co největší pohodlí.

 
Čtyři nové typy indukčních varných desek Karma Design

Čtyři nové typy indukčních varných desek Karma Design

vyšlo 24.7.2008

Indukční varné desky jsou stále žádanějším zbožím. To je skutečnost, kterou musel zaznamenat každý prodejce kuchyňských spotřebičů. Na rostoucí poptávku reaguje i český výrobce, společnost Karma. Svoji řadu indukčních varných desek Karma Design proto rozšiřuje o čtyři nové modely.

 
Sušička ovoce, zeleniny a hub se vyplatí

Sušička ovoce, zeleniny a hub se vyplatí

vyšlo 22.7.2008

Nejen pro uchování plodů z vlastní zahrádky využijeme sušičku ovoce a zeleniny. Houbařská sezóna je v plném proudu a o tom, že opravdu rostou, se přesvědčujeme v lese na každém kroku.

 
< 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 >
Blum Nový showroom

Reklama

Náš tip

PLASTOVÉ RÝHOVANÉ DESKY Z „TRAPLASTU“

Taky nechcete, aby vám podlaha terasy shnila? Tak použijte terasovou rýhovanou desku z materiálu Traplast™. sluší jí to i na balkonech, restauračních zahrádkách, přístavních molech, kolem bazénů.

 

ŽEHLICÍ PRKNO A SCHŮDKY 2 V 1

Multifunkční žehlicí prkno JATA 848 S s vysokou stabilitou je vhodné do každé domácnosti. Tento model 2 v 1 je navíc vybaven netradičními schůdky - když právě nežehlíte, můžete schůdky využít pro snadné dosažení vyšších prostor v domácnosti.

 

Sprchový kout s vysokou vaničkou

Akce! Sprchový kout s hlubokou vaničkou, je pevně usazen na ocelovém rámu s nožičkami. O pohodlný vstup do sprchového koutu se stará zástěna s posuvnými dveřmi. Skvělá cena, snadná instalace, prodloužená záruka na 5 let.

 

Zahradní jídelní set VIKING XL

Velmi žádaná zahradní jídelní sestava z kovu pro 6 osob. Sestavu tvoří zahradní jídelní stůl Viking XL a 6x zahradní židle Ramada černá.

 

Robotická sekačka od Garlandu

Robotická aku sekačka Riwall RRM 500 APP seká na jedno nabití až 130 min., poradí si i se stoupáním do 15° a snadno se ovládá aplikací, kde můžete nastavit až 4 zóny sekání.

 

OBLOUKOVÉ A ŠIKMÉ HORIZONTÁLNÍ ŽALUZIE

Oblouková žaluzie řady Sinline® představuje jedinečný způsob zastínění atypických obloukových oken.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.