Pianeta - umělé rostliny

Reklama

Kuchyně

Vyhledávání článků
Moderní kuchyně se hodí do novostavby i na chalupu

Moderní kuchyně se hodí do novostavby i na chalupu

vyšlo 12.5.2021

Moderní kuchyně jsou charakteristické zejména čistými jednoduchými liniemi, nadčasovým designem a použitými materiály. O moderním stylu kuchyně většinou uvažujeme v souvislosti se zařizováním novostavby, ale vhodně zvolená moderní kuchyně perfektně zapadne i na chalupu nebo do domu na venkově.

 
Kuchyňské pracovní desky a přírodní kámen

Kuchyňské pracovní desky a přírodní kámen

vyšlo 5.5.2021

Kuchyňské desky z přírodního kamene jsou vysoce estetické a také plně funkční. Pro svůj nadčasový a luxusní vzhled jsou vhodné do klasických, moderních i rustikálních kuchyní. Nejvhodnější kamenem pro kuchyňské desky je žula, která nejlépe odolává prostředí v kuchyni – tedy vlhku, teplu, kyselinám i mechanickému zatížení.

 
Vybíráme plynový gril – na co se zaměřit?

Vybíráme plynový gril – na co se zaměřit?

vyšlo 28.4.2021

Krásné počasí a neustále se zvyšující venkovní teploty nás lákají ke společnému posezení s přáteli a s rodinou venku, nejlépe u grilu s lahůdkami. Pokud vám ale gril zatím schází, je nejvyšší čas na jeho pořízení. Jestliže vaše volba padla na gril plynový, máme pro vás několik dobrých tipů, jak zvážit všechny jeho přednosti a případné nevýhody a podle toho vybrat takový, které bude nejvíce vyhovovat právě vašim požadavkům.

 
Spin & Clean – revoluční rotační kulatý mop s válečkem pro čištění mopu

Spin & Clean – revoluční rotační kulatý mop s válečkem pro čištění mopu

vyšlo 19.4.2021

Nový set rotačního mopu a kbelíku od Viledy má ve kbelíku speciální váleček, který důkladně opláchne a vyčistí mop před ždímáním. Na mopu tak nezůstanou žádné zbytky nečistot a vlasů, což vám zaručí vždy čistý mop a následně také podlahu.

 
Do kuchyně nepatří pouze spotřebiče, ale také obrazy a další dekorace

Do kuchyně nepatří pouze spotřebiče, ale také obrazy a další dekorace

vyšlo 13.4.2021

Milujete vaření, večeře s přáteli a rodinou, rádi zkoušíte nové recepty, každé ráno začínáte kávou a posezením u kuchyňského stolu? Pokud je kuchyň středobodem vašeho bytu a trávíte v ní spoustu času, měla by být zařízena tak, aby vám pobyt v ní dělal radost. Splňuje to vaše kuchyň? Pokud ne, máme pro vás několik tipů, jak vzhled vaší kuchyně vylepšit a jak celou místnost zútulnit tak, že se vám z ní vůbec nebude chtít odcházet.

 
Připravte si velikonoční zahradní párty

Připravte si velikonoční zahradní párty

vyšlo 8.4.2021

Chystáte letos na Velikonoce zahradní slavnost? Oslavy jara jsou začátkem outdoorové sezony a velikonoční svátky a s nimi spojené volno, jsou skvělou dobou, kdy uspořádat první letošní grilovačku s posezením venku. Vládní opatření a současná situace sice nepřejou velkým oslavám se spoustou hostů. Zahradní párty si ale můžete užít i v úzkém rodinném kruhu.

 
Co přinést na kolaudační párty

Co přinést na kolaudační párty

vyšlo 8.4.2021

Kolaudační párty jsou oblíbenou společenskou událostí, příležitostí pro setkání přátel a nadějeplnou oslavou nových začátků. Byli jste pozváni na kolaudační párty a nevíte co s sebou přinést? Zde je pár tipů na originální dárky do nového domova.

 
Rychlý a dokonalý úklid zajistí spray mop

Rychlý a dokonalý úklid zajistí spray mop

vyšlo 15.3.2021

Mop je již tradičním pomocníkem při úklidu tvrdých podlah. S klasickým mopem dokážete uklidit podlahu pohodlně a kvalitně, ovšem záleží na tom, z jakého materiálu je vyroben mycí návlek, jak moc ergonomická je rukojeť apod. Novinkou mezi mopy jsou tzv. spray mopy, jejichž součástí je také nádobka s vodou - např. 1.2 Spray MAX mop od Viledy.

 
Jak vybrat správný hrnec na vaření? Roli hraje materiál i funkce

Jak vybrat správný hrnec na vaření? Roli hraje materiál i funkce

vyšlo 11.2.2021

Nádobí na vaření obvykle vybíráme s tím, že hledáme praktičnost, funkčnost a také dlouhou životnost. Hrnce jsou základem každé kuchyně, bez nich bychom se obešli asi jen těžko. V každé domácnosti je obvykle sada hrnců o různé velikosti, což je důležité jak z hlediska účelu vaření, tak z hlediska úspory energie. Podle čeho tedy vybrat ideální hrnec na vaření a jaké jsou hlavní výhody a nevýhody jednotlivých materiálů?

 
Kuchyňský dřez - krásný a praktický doplněk každé kuchyně

Kuchyňský dřez - krásný a praktický doplněk každé kuchyně

vyšlo 31.1.2021

Vybrat dřez do kuchyně není jednoduché. Je to jedna z nejnamáhanějších věcí na kuchyňské lince, proto si zaslouží vaši pozornost. Pokud se chcete zorientovat v široké nabídce tvarů, materiálů a parametrů, je potřeba se zamyslet nad několika otázkami. Po přečtení tohoto článku vám bude jasné, jaký dřez vaše kuchyně potřebuje.

 
Vybíráte kuchyňský robot bez ramene? dTest přináší praktické tipy  i postřehy z aktuálního testu

Vybíráte kuchyňský robot bez ramene? dTest přináší praktické tipy i postřehy z aktuálního testu

vyšlo 26.1.2021

Předností kuchyňských robotů bez ramene bývá pestrá nabídka speciálních nástavců. Díky nim pomohou nejen s přípravou těsta, ale i se šleháním, sekáním, mixováním nebo strouháním. Zástupci nezávislé spotřebitelské organizace dTest podrobili důkladným zkouškám 17 modelů a k užitečným tipům na výběr tak přidávají i poznatky o tom, jak si spotřebiče vedly v praxi.

 
Domácí míchané nápoje pro sváteční dny

Domácí míchané nápoje pro sváteční dny

vyšlo 19.12.2020

Tento rok byl pro všechny velice náročný, a tak se těšíme, že alespoň o svátcích v kruhu nebližších na chvíli vydechneme a zažijeme pohodovou a uvolněnou atmosféru. Tu si můžeme vychutnat i s oblíbeným koktejlem, na jehož přípravu využijeme čerstvou perlivou vodu přichystanou v domácím výrobníku.

 
Top 10 tipů na praktické dárky do domácnosti, které pod stromečkem udělají radost

Top 10 tipů na praktické dárky do domácnosti, které pod stromečkem udělají radost

vyšlo 8.12.2020

Pantofle a ponožky jsou klasikou, která pod stromečkem snad nikdy nechybí. Ale takové praktické dárky na mysli tentokrát nemáme. Přinášíme několik nápadů na praktické dárky do domácnosti, které obdarovaný určitě ocení. Jedná se o velké pomocníky a opravdu hodnotné dary, s nimiž vykouzlíte nejeden úsměv. Podívejte se na Top 10 tipů na dárky pro snadný úklid i do kuchyně.

 
Montáž dřezu – jaký způsob usazení vybrat?

Montáž dřezu – jaký způsob usazení vybrat?

vyšlo 3.12.2020

Pokud právě vybíráte kuchyňský dřez, možná už jste se dozvěděli, že se nerozlišují jen podle materiálu, tvaru či velikosti, ale také podle způsobu montáže. Nejběžnější je sice montáž shora na pracovní desku, ale na oblibě zvláště v moderních novostavbách nabývají i jiné možnosti. Jaké jsou plusy a mínusy jednotlivých řešení?

 
Tipy na vánoční dárky – praktické, designové, měkké i voňavé

Tipy na vánoční dárky – praktické, designové, měkké i voňavé

vyšlo 2.12.2020

Každý rok pro vás připravujeme několik článků s tipy na vánoční dárky pro vás a vaše blízké. Ani letos tomu není jinak, a tak se můžete opět těšit na příval inspirace a dobrých nápadů. Našli jsme pro vás tipy na dárky ryze praktické, ale i ty, které potěší vaše tělo a smysly, zkrášlí váš domov nebo mu dodají příjemnou atmosféru. A nezapomněli jsme ani na vše domácí mazlíčky.

 
Kamenná dýha a její mnohostranné využití v interiéru

Kamenná dýha a její mnohostranné využití v interiéru

vyšlo 1.12.2020

Kamenná dýha je dekorativní prvek používaný v interiérech na obklady stěn, dveří, nábytku, pracovních desek, kuchyňských dvířek apod. Pro svůj vzhled a jednoduchost aplikace je kamenná dýha oblíbená mezi architekty, designéry i koncovými uživateli.

 
8 důvodů, proč si vybrat parní pračku

8 důvodů, proč si vybrat parní pračku

vyšlo 19.11.2020

Vybíráte pračku? Rozhodujete se, zda sáhnout po levnější automatické pračce bez parních funkcí, po středně drahé pračce s přídavnou funkcí páry, nebo po pračce čistě parní, ale náležející k nejdražším z celé nabídky? Jestli si můžete jen trochu dovolit připlatit za páru, pojďte se s námi podívat, jaké výhody nabídne při praní, ale i po něm. Ukážeme vám 8 důvodů, proč si za páru připlatit.

 
< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 >
Blum inspiration 4

Reklama

Náš tip

Terasy na klíč z WPC a bambusu

Pořiďte si bezúdržbovou terasu z WPC nebo velmi odolnou terasu z bambusu. Vše od úvodního zaměření, poradenství pro montáž svépomocí až po kompletní realizace na klíč.

 

LEVITUJÍCÍ POSTEL

Levitující konstrukce je u postele velmi oblíbená. U levitující postele je noha, skrytá a proto se při vstávání nekopnete.

 

MULTIFUNKČNÍ ZAHRADNÍ TYČ

Multifunkční tyče jsou kouzelným a praktickým doplňkem Vašich relaxačních a pěstebních ploch. Nejčastěji se používá jako stojan na krmítko, ptačí budku nebo pro maketu havrana, který plaší ptactvo od vašich ovocných stromů a keřů.

 

Umělé květiny FLORUM

S našimi umělými květinami si nemusíte dělat žádnou starost, umělé květiny jsou velmi nenáročné na údržbu a dokonale imitují živé květiny.

 

VELKOFORMÁTOVÉ DLAŽDICE SLUŠÍ KAŽDÉ TERASE

Elegance a moderní design, to jsou hlavní přednosti velkoformátových dlaždic, s kterými vytvoříte nadčasové plochy. K dostání v mnoha barevných variantách a povrchových úpravách.

 

PORFIX, váš partner při stavbě

PORFIX nabízí komplexní stavební materiál z pórobetonu a vápenopísku, který je šetrný k životnímu prostředí a zároveň patří mezi cenově dostupné stavební materiály dnešní doby.

 

Reklama

Reklama

Firmy z oboru

Kuchyňské pracovní desky z kamene

Kamenictví Obelisk nabízí kuchyňské pracovní desky z přírodního a umělého kamene Technistone, slinuté keramiky Laminam, koupelnové desky, schody, parapety a kamenné obklady.

Kvalitní kuchyně plné nápadů

Kuchyňské studio Pelc - moderní i rustikální kuchyně. Kompletní realizace kuchyní od návrhu až po montáž včetně spotřebičů.

Partnerské weby

Reklama

Další zajímavé magazíny ...

Světadíly.cz

Světadíly

Portál do světa cestování. Každý den nové články, tipy na cesty, recenze, fotografie. Nabídka zájezdů a ubytování po cecelém světě

TureckoDovolená.eu

Dovolená v Turecku

Poznejte barvy a krásy Turecka s naším průvodcem pro cestovatele.

GolfovýMagazín.cz

Golfový magazín

Online golfové statistiky, rady a tipy pro zlepšení hry, objevte s námi kouzlo golfu!

Rudé-Moře.com

Rudé moře

Vše o rudém moři, fauna a flóra, oblíbená letoviska a potápěčské lokality.

ŘeckoZájezdy.cz

Řecko zájezdy

Stránky zaměřené na Řecko a řecké ostrovy. Zajímavé tipy a informace pro cestovatele.